Με ανοικτή επιστολή τους προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου, οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων «Σκιάθος Ενωμένη» και «Νέοι Ορίζοντες», διαμαρτύρονται για την απόφαση να πραγματοποιηθεί «διά περιφοράς» η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «αρνούμαστε να συμμετάσχουμε για μια ακόμα φορά σε μια παρωδία συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου δια περιφοράς, δηλαδή να αποστείλουμε ηλεκτρονικά την ψήφο μας χωρίς να προηγηθεί διαλογική συζήτηση, όπως απαιτεί η Δημοκρατία, για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποστερώντας μας ταυτόχρονα το δημοκρατικό μας δικαίωμα να τοποθετηθούμε για τα πολύ σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν το νησί μας εν μέσω τουριστικής περιόδου, μολονότι σύμπασα η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου επανειλημμένως έχει εκφράσει την έντονη αντίθεσή της στις δια ηλεκτρονικών μηνυμάτων αποφάσεις.
Κυρία Παπαδούλια, αναλάβετε επιτέλους τις θεσμικές, πολιτικές και προσωπικές σας ευθύνες και αφήστε τον Θοδωρή Παρασχ. Τζούμα να ζήσει στον «κόσμο» του!».