Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα και τον 31χρονο φερόμενο δράστη βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς ο 31χρονος δράστης φαίνεται πως πήγε με πρόθεση να σκοτώσει την 28χρονη πρώην γυναίκα του και τον 30χρονο κουνιάδο του, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Όπως προκύπτει, τα δυο αδέλφια φέρουν από ένα καθοριστικό χτύπημα στην καρδιά, που τους οδήγησε στον θάνατο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το χτύπημα, που τους κατάφερε με το μαχαίρι, που είχε στην κατοχή του (25εκ. λάμα) από το καλοκαίρι πάνω του- σύμφωνα με τις δηλώσεις και του συνηγόρου του φερόμενου ως δράστη- εισχώρησε και στα δυο αδέλφια τόσο βαθιά, που η τρώση προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου σε τέτοια και τόση έκταση που δεν γίνεται χωρίς πρόθεση.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Στην ιατροδικαστική έκθεση, που υπογράφει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, επιπλέον περιγράφονται και τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στέρνο, τα οποία όμως δεν ήταν τα μοιραία.

Αναφορικά με τα τραύματα στην καρδιά αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι “τα χτυπήματα σε βάρος των δυο αδελφών στην καρδιά, έχουν κατωφερή πορεία”, είτε γιατί τα θύματα είχαν ήδη λυγίσει από τις προηγούμενες μαχαιριές, είτε γιατί προσπάθησαν να προστατευθούν και είχαν λυγίσει το σώμα τους. Παρατήρηση, που οδηγεί στο συμπέρασμα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο φερόμενος ως δράστης βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση.

Πηγή: THETOC

.