στην-κρήτη-για-την-προβολή-της-μαγνησί-1088698

Στην επιτυχημένη δράση προβολής της Μαγνησίας στην Κρήτη, με αφορμή την έναρξη των πτήσεων Ηρακλείου – Βόλου παρευρέθηκε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Μαγνησίας μετά από πρόσκληση του αρμόδιου τμήματος του δήμου Βόλου.

Η εκδήλωση έγινε στις 23 Μαΐου και αποτέλεσε εξαιρετική πρωτοβουλία που έδωσε την ευκαιρία γνωριμίας, προώθησης και κινητοποίησης των ΜΜΕ της Κρήτης, φορέων και επιχειρήσεων εμπλεκόμενων με το τουριστικό προϊόν. Στη δράση συμμετείχαν εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών και Φορέων τόσο από τη Μαγνησία όσο και από την Κρήτη.

Το Σύλλογο Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Μαγνησίας εκπροσώπησε η πρόεδρος Ευαγγελία Διανελλάκη, η οποία έκανε ολοκληρωμένη παρουσίαση των τουριστικών καταλυμάτων όλων των κατηγοριών της Μαγνησίας. Έγινε επίσης, μια ουσιώδης τοποθέτηση προβολής του τόπου μας και των ευκαιριών που προσφέρονται για δραστηριότητες όλων των επιθυμιών. Ο Σύλλογος μεταξύ των άλλων, σημείωσε την καλή διάθεση και προθυμία συνεργασίας του Συλλόγου με φορείς και πράκτορες για το καλό των Μελών του Συλλόγου αλλά και του τόπου συνολικά.

«Οι Ιδιοκτήτες των Τουριστικών Καταλυμάτων της Μαγνησίας είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να ικανοποιήσουν τις πιο υψηλές προσδοκίες» επεσήμανε η Πρόεδρος Ευαγγελία Διανελλάκη και συνέχισε «ευχόμαστε να ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις που θα συμβάλλουν στην έναρξη νέων πτήσεων σύνδεσης της Μαγνησίας και με άλλες περιοχές. Το αεροδρόμιο αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας μας. Η Μαγνησία αποτελεί προορισμό και η συνεργασία των Τοπικών Αρχών με τους Επαγγελματικούς Φορείς μόνο οφέλη μπορεί να έχει για την κοινωνία μας συνολικά».

Ο Σύλλογός Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Μαγνησίας συμμετέχει πάντα ενεργά σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του τόπου και στήριξης των επαγγελματιών μας.

Προηγούμενο άρθρο«Σημαντική στήριξη από το Περιφερειακό Συμβούλιο στο ψήφισμα διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο όρος Μαυροβούνι του Δ. Ρήγα Φεραίου»
Επόμενο άρθροΕκδήλωση μνήμης για τις εξόριστες γυναίκες στo Νησί Τρίκερι