Στο πλαίσιο των επισκέψεων στη Μαγνησία, η Πίστη Κρυσταλλίδου, Υποψήφια Ευρωβουλευτής και Γραμματέας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή 24 Μαΐου με τον Πρόεδρο Νίκο Αθανασάκη και Στελέχη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας στα γραφεία της οργάνωσης στο Βόλο.
Η επίσκεψη επικεντρώθηκε στο μεγάλο ζητούμενο των ευρωεκλογών όπου είναι να συνεχίσουμε να έχουμε κομβικό ρόλο στην Ευρώπη και να αγωνιζόμαστε να εξασφαλίζουμε ευρωπαϊκές πολιτικές και χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα ζωής των πολιτών. Και σε όλη αυτή την προσπάθεια καθοριστικός είναι ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας, του πιο ισχυρού κεντροδεξιού κόμματος μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πολιτικό σχήμα. Επιδίωξή μας είναι να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε αυτήν τη θέση.
Την Κυριακή 26 Μαΐου θα επισκεφτεί εκ νέου τον Νομό μας ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης όπου θα ακολουθήσει και το εξής πρόγραμμα:
10:00 Αργυραίικα Μαγνησίας – Συνάντηση με το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου και εγκαίνια έργου οδοποιίας.
11:30 Μηλίες – Σταθμός του τρένου «Μουτζούρη».
13:00 Μηλίνα – Επίσκεψη σε έργα αποκατάστασης ζημιών.
16:00 Τσαγκαράδα – Συνάντηση με το Δήμαρχο Ζαγοράς – Μουρεσίου. Επίσκεψη σε έργα αποκατάστασης ζημιών.
16:30 Άγιος Ιωάννης – Επίσκεψη σε έργα αποκατάσταση ζημιών.
17:00 Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ζαγοράς.
Η Νέα Δημοκρατία ταυτίζεται με την Ευρώπη και η Ευρώπη με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι τυχαίο ότι η παράταξή μας είναι η μόνη που, στη διάρκεια του προεκλογικού λόγου και του προεκλογικού αγώνα, αναφέρεται σε ουσιώδη ζητήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Όλοι οι άλλοι, απόλυτη σιωπή.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαζεται το νέο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου στο Βόλο
Επόμενο άρθροΟΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος