
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Νίκος Παπαπέτρου αναφέρει:
“Δεν αναπαράγω τις εικόνες λεκτικών επιθέσεων και απαξιωτικών εκφράσεων για λόγους αρχών. Άλλωστε έχουν κυκλοφορήσει ευρέως. Οφείλω όμως να καταδικάσω τα δύο περιστατικά περιστατικά στα οποία σήμερα ο απερχόμενος Δήμαρχος Βόλου συμμετείχε και πάλι ως αρνητικός πρωταγωνιστής.
Τα στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που προσέφεραν υπηρεσίες στους συμπολίτες τους που ακόμα παραμένουν θαμένοι στις λάσπες, «στολίστηκαν» με κάμποσα κοσμητικά επίθετα χωρίς κανέναν προφανή λόγο, πλην της διάθεσης αυτοπροβολής και αυτοεπιβεβαίωσης του Δημάρχου.
Ο δε καταξιωμένος τραγουδοποιός Αλκίνοος Ιωαννίδης, που επέλεξε την πόλη μας για να ζήσει, βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο διότι είπε απλώς την άποψη του σχετικά με όσα βίωσε τις τελευταίες μέρες. Λόγια που ήταν σαν να βγαίνουν από το στόμα μεγάλου μέρους της βολιώτικης κοινωνίας.
Ο Βόλος αξίζει έναν δήμαρχο ο οποίος θα σέβεται την προσφορά και την γνώμη των πολιτών, ακόμα και αυτών που δεν τον ψηφίζουν. Κυρίως αυτών. Καθώς και τον πολιτισμό της πόλης και όσους μοχθούν γι αυτόν”.
