
Ξεκίνησαν χθες τα γυρίσματα της ισπανικής ταινίας «Haunted Heart» («Στοιχειωμένη καρδιά») στο Τρίκερι, που θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες.
Πρόκειται για Αγγλόφωνο ρομαντικό θρίλερ με τίτλο «Haunted Heart» με σκηνοθέτη τον βραβευμένο Ισπανό Φερνάντο Τρουέμπα, ο οποίος το 1994 κέρδισε βραβείο Όσκαρ με την ταινία Belle Epoque.
Ο Ματ Ντίλον που είναι ο πρωταγωνιστής και οι άλλοι ηθοποιοί έχουν ήδη φθάσει στο Πήλιο . Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αγία Κυριακή και στις Κόττες του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Επίσης εξωτερικά γυρίσματα θα γίνουν σε δασικές εκτάσεις στη διαδρομή από Τρίκερι προς Αλογόπορο, στην παραλία Αγία Βάσω και στις Κόττες.
Συμπαραγωγοί του έργου είναι η Ισπανική Atlantica Films και η Ελληνική Blonde, ενώ η παραγωγή υποστηρίζεται μεταξύ άλλων και από το Ισπανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.




















