Αύριο Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου Βελεστίνου θα γίνει η κηδεία του πρώην Γρ. της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ που πέθανε σήμερα σε ηλικία 68 ετών Την ίδια ώρα συγκινούν τα μηνύματα των συντρόφων του και των πολιτικών προσώπων του χώρου για τον πρόωρο χαμό του.

Η Ροδούλα Ζήση

Έφυγες τόσο νωρίς,τόσο ξαφνικά κι αθόρυβα γεμίζοντας με θλίψη όλους μας,που πορευθήκαμε μαζί σε δημοκρατικούς αγώνες με το ΠΑΣΟΚ για την ΕΛΛΑΔΑ,για την Μαγνησία και τους πολίτες της.
Ήσουν παντού και πάντα μπροστά ,δυναμικός και στις νίκες και στις ήττες,αποφασιστικός και γενναίος,ακόμα και στα πολιτικά διλήμματα και στις διαφωνίες.Αλλά πάντα κοντά στους ανθρώπους,με τα αστεία σου και τις ιστορίες σου,κατάφερες να μπείς στις καρδιές όλων και στις γειτονιές της αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης της Μαγνησίας μας….
Καλό ταξίδι σύντροφε Γραμματέα στου ουρανού την αγκαλιά και στων αγγέλων τη χορεία,αιώνια να αναπαυεσαι μέσα στο φώς που επισκοπεί το Άγιο Πρόσωπο του Κυρίου μας!!!
Καλό Παράδεισο Γιώργο!!!
Θα είσαι πάντα κοντά μας!!!

Εκφράζω την συμπαράστασή μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Λένα,στην Κατερίνα και στην Αλεξάνδρα και στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣΟΚ της Μαγνησίας..
Αιωνία η μνήμη του Γιώργου Φώτη!!!!
Ροδούλα Αθ Ζήση

Ο Π.Σκοτινιώτης

Ο Γιώργος Φώτης πορεύτηκε σε όλη του ζωή του με ήθος και αξιοπρέπεια, υπερασπιζόμενος με πάθος και μαχητικότητα τις αξίες του και τις πολιτικές του απόψεις. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι υπήρξε από τους πρώτους που όρθωσε ανάστημα απέναντι στην κατεδάφιση του πολιτισμού της Δημοκρατίας στην πόλη μας. Ας τον αποχαιρετήσουμε με ένα ζεστό χειροκρότημα. Αντίο, φίλε Γιώργο! Όσοι βρεθήκαμε σε κοινούς αγώνες μαζί σου αισθανόμαστε συγκλονισμένοι – έφυγες δυστυχώς πολύ νωρίς. Στην υπέροχη οικογένειά σου που τόσο αγαπούσες, στους πολλούς φίλους σου, στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο συνέδεσες αταλάντευτα τα όνειρά σου, τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Αννα Μαρία Παπαδημητρίου

Εύχομαι να είσαι καλά εκεί ψηλά και να μας θυμάσαι φίλε μου Γιώργο, έφυγες όμως πολύ νωρίς και το κενό είναι μεγάλο, στην οικογένειά σου, στους φίλους σου , στους συναδέρφους σου στην Περιφέρεια ……..τουλάχιστον πρόλαβα να βγάλω μαζί σου μια φωτογραφία στο γραφείο σου……

Γιάννης Αναστασίου

Ο Γιώργος Φώτης ήταν ένας ανιδιοτελής αγωνιστής … Εφυγε νωρίς ένα καλό παιδί, υπέροχος πατέρας και οικογενειάρχης. Καλό ταξίδι σύντροφε… σε ευχαριστώ για όσα περάσαμε στα δύσκολα χρόνια της παράταξης… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλους τους φίλους…

Απόστολος Παπατόλιας

Θερμά συλλυπητήρια εύχομαι. Ήταν ισχυρό το αποτύπωμα που άφησε πίσω του. Καλό ταξίδι Γιώργο.

Νίκος Παππέτρος

Αποχαιρετώ τον Γιώργο Φώτη στέλεχος και πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στην Μαγνησία.

Υπήρξε έντιμος άνθρωπος, συνεπής στις ιδέες του, αφοσιωμένος στο κόμμα που υπηρέτησε. Παράλληλα υπήρξε ένας ανήσυχος πολιτικής που δεν συνηργησε με τη μετριότητα και την έκπτωση των αξιών στην τοπική μας κοινωνία. Τέλος υπήρξε ένας καλός οικογενειάρχης. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη.

Στην οικογένεια, την σύζυγο, τα παιδιά και τους συντρόφους του εύχομαι συλλυπητήρια για την πρόωρη και οδυνηρή απώλεια.

Δημήτρης Νασίκας

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια ανησυχία: Πως θα αντιδράσει το Ισραήλ στην επίθεση του Ιράν -Ο Μπάιντεν βάζει φρένο στον Νετανιάχου
Επόμενο άρθροΗ Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον Γ.Φώτη