Τροχονόμο συμφερόντων χαρακτήρισε την Κυβέρνηση της ΝΔ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, που επισκέφθηκε σήμερα τον Βόλο, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος, ενόψει των Ευρωεκλογών. Ο κ. Μάντζος εκτίμησε ότι η χώρα οδηγείται σε ασύδοτη κρίση και ανέλυσε το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτό παρουσιάστηκε και από τον πρόεδρο του κόμματος στη Λάρισα. «Εμείς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις κάλπες και οι εκλογές είναι κρίσιμες στην ευρωπαϊκή και εθνική τους διάσταση. Ο λαός πρέπει να καταδικάσει την αλαζονεία και να στείλει το θετικό μήνυμα πως υπάρχει και ο άλλος δρόμος. Θέλουμε να είμαστε η δύναμη που γύρω της θα συσπειρωθούν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις», τόνισε ο κ. Μάντζος.

Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Δουδωνής, βουλευτής Επικρατείας ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ ζητάει να είναι δεύτερο κόμμα γιατί μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, ενώ θα ληφθούν εκείνες οι πρωτοβουλίες για την συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων. «Αυτό δεν σημαίνει συγκολλήσεις κορυφής αλλά ένα ευρύτερο κάλεσμα εκτός κομματικών τειχών», σημείωσε. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως εξ αντικειμένου πλέον δεν μπορεί να εκφράσει ούτε τον χώρο του… Η ανάληψη σημαντικών πολιτικών πρωτοβουλιών θα είναι το επόμενο βήμα μετά τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Μάντζος τόνισε πως η πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που του δίνει τα εχέγγυα να εμπνεύσει τις προοδευτικές δυνάμεις για να δημιουργηθεί μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Προηγούμενο άρθροΣτην Βουλή οι εκτροπές Μπέου μετά από ερώτηση του Αλ. Μεϊκόπουλου
Επόμενο άρθροΝέας Αριστερά: Για ιδιωτικοποίηση πόρων και γης καταγγέλλουν την κυβέρνηση της ΝΔ