Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό ενός 52χρονου νεφροπαθή καταγράφεται ως ο πέμπτος θάνατος στο Αχιλλοπούλειο από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το απόγευμα. Το πρωί είχε φύγει από την ζωή ένας 70χρονος, ενώ χθες τις απογευματινές και βραδινές ώρες ένας 45χρονος που είχε άσθμα ως υποκείμενο νόσημα, ένας 61χρονος και ένας 76χρονος. Ο συνολικός αριθμό των νεκρών στο στο Νοσοκομείο του Βόλου από τις 19 Οκτωβρίου οπότε και θεωρείται η έναρξη του δευτέρου κύματος του κορωνοϊού στη περιοχή μας, έφτασε τους 69 .

Τα κρούσματα

Στο μεταξύ συνολικά 59 είναι τα νέα κρούσματα Covid -19 που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Μαγνησία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Λάρισα. Τα 4 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ 46 ανιχνεύθηκαν , τα 4 σε ιδιωτικά εργαστήρια, τα 8 στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, τα 5 στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, 5 επίσης στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, 4 στο Κέντρο Υγείας Βόλου και 20 στο Νοσοκομείο Βόλου.  Τέλος 9 κρούσματα καταγράφονται από την δειγματοληψία Drive Through Testing που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πανθεσσαλικό από τον ΕΟΔΥ. Την ίδια ώρα στη Λάρισα καταγράφεται βελτιωμένη η κατάσταση με 58 νέα κρούσματα, στα Τρίκαλα 16 και στην Καρδίτσα 12.

Προηγούμενο άρθροLockdown – Παναγιωτόπουλος: Το άκαιρο άνοιγμα μπορεί να οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο κλείσιμο
Επόμενο άρθροΕθνική Αρχή Διαφάνειας: Συνεχίζονται οι αυστηροί έλεγχοι στη Θεσσαλία για τον περιορισμό της διασποράς του ιού