Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από την ζωή ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Αλμυρού και ιστορικό στέλεχος της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Τζάμος που διακρίνονταν για το ήθος και την μαχητικοτητα του. Η κηδεία του Γ.Τζάμου θα γίνει αύριο στις 10 πμ στον Ιερο Ναο του Αγίου Δημητρίου.

Δήλωση Δημάρχου Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκου

Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα σήμερα το θάνατο του φίλου και επί σειρά ετών συνεργάτη Γιώργου Τζάμου.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Αλμυρού, υπήρξε υπόδειγμα ήθους και εντιμότητας, ακέραιος επαγγελματίας, αυτοδιοικητικός άνθρωπος και οικογενειάρχης.

Πάντα παρών στις κοινωνικές και πολιτικές διεργασίες από την Μεταπολίτευση και προς τα εδώ, έδωσε το στίγμα ενός ανθρώπου που υπηρετούσε σταθερά αξίες και αρχές, πιστός πάντα στις ιδέες της δημοκρατικής παράταξης, με ενσυναίσθηση και κοινωνική ευαισθησία.

Ο Γιώργος Τζάμος ήταν ένας από τους τελευταίους εκπροσώπους μιας γενιάς που φεύγει, πιο γνήσιας, πιο αυθεντικής, πιο ειλικρινούς.

Στους οικείους του και τα αγαπημένα του πρόσωπα, απευθύνω τα πιο εγκάρδια και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Στο καλό, Γιώργο

Δηλωση Δ.Τσούτσα

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού Δ.Τσουτσας σε ανάρτηση του τόνισε: “Ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, αλλά και ως συμπολιτης του Γιώργου Τζαμου στέλνω τα ειλικρινή μου συλληπητηρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο εκλιπών υπηρέτησε τον Δήμο Αλμυρού με ανιδιοτελεια για πολλά χρονια και άφησε το αποτύπωμα του στην τοπική κοινωνία. Καλο Παραδεισο Γιώργο”…

Το istigmes.com εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Τζάμου .

Πηγή ΦΩΤΟ: www.almyros.gr

Προηγούμενο άρθρο22 φιάλες αίμα απο την εθελοντική Αιμοδοσία στο ΕΕΕΕΚ Βόλου
Επόμενο άρθροMειώθηκε 50% το ιικό φορτίο στα λύματα του Βόλου την τελευταία εβδομάδα