
Ο 27χρονος Βολιώτης που βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του χθες βράδυ στο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης ήταν ο 27χρονος Βασίλης Μάγγος γνωστός συνδεσμιτης φίλαθλος της Νίκης, ο οποίος πριν από λίγο διάστημα είχε καταγγείλει αστυνομική βία σε βάρος του έξω από τα δικαστήρια Βόλου μετά το συλλαλητήριο στην ΑΓΕΤ στο οποίο και είχε συμμετάσχει. Ο νεαρός είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο για μέρες καθώς είχε χτυπηθεί σοβαρά.
Σε αναρτηση του στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί στα όσα πέρασε:
“Επειδή πολύς κόσμος ρώτησε, κοινοποίησε, ενδιαφέρθηκε, νομίζω πως οφείλω να ενημερώσω πως πήρα εξιτήριο προχθές το βράδυ, μετά από 4 ημέρες νοσηλείας. Σήμερα πήγα για επαναληπτικές, τα ζωτικά μου όργανα φέρουν βέβαια κακώσεις ακόμα, παρ’ όλα αυτά είναι σε σταθερή κατάσταση και δείχνουν σημάδια βελτίωσης.
Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που δεν άφησε άλλο ένα περιστατικό αστυνομικής βίας, αυθαιρεσίας και παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων να παραμείνει στη σιωπή και το σκοτάδι και να υπενθυμίσω πως οφείλουμε όλοι μας να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να μην αφήνουμε ποτέ τον διπλανό μας έρμαιο καμίας ανάλογης κατάστασης.
Επίσης, να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό που στη συντριπτική του πλειοψηφία καταρχάς με ανέχτηκε και κατά δεύτερον στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κρατώντας θέση ενάντια στη βαναυσότητα του κράτους.
Η τελευταία μου φωτό, λοιπόν, από το νοσοκομείο και η πρώτη μου απ’ το σπίτι…
Και τα δύσκολα τώρα αρχίζουν…
2-3 μήνες αποθεραπεία και ποιός ξέρει πόσα χρόνια και αν θα βρω το δίκιο μου…
…Όμως… Χαμογέλα, ρε… Τί σου ζητάνε; “
Φως στα ακριβή αιτία του θάνατου του 27χρονου θα δείξει η νεκροψία νεκρόπολη που παραγγέλθηκε.
Σε αναρτήσεις τους στο fb, οπαδικοί σύνδεσμοι της Νίκης Βόλου και της ΑΕΚ, συλλυπούνται για τον θάνατο του 27χρονου ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός.


Με πληροφορίες από το: https://myvolos.net/Volos-000006077851-nekros-brethike-27xronos-apo-ti-mana-tou.html
