Με τη συμμετοχή τριών Λιμενικών του Βόλου πραγματοποιείται αυτές τις μέρες η έκθεση εικαστικών που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο εκδηλώσεων με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Ποσειδώνια 2024, και λαμβάνει χώρα από 03/06/2024 έως 07/06/2024, στο αίθριο του ΥΝΑΝΠ.

Ο Πρόεδρος των Λιμενικών Κώστας Κυράνης μαζί με τους Μαχαίρα Νικόλαο και Γοργόρη Μιχαήλ συμμετέχουν με πίνακες ζωγραφικής στην πρωτότυπη αυτή πρωτοβουλία του ΥΝΑΝΠ.

Όπως δηλώνει ο ίδιος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο προσωπικό όσο και των συναδέλφων μου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Στυλιανίδη Χρήστο αλλά στον στον άνθρωπο που μας έδειξε πώς ως στελέχη του Λιμενικού Σώματος μπορούμε να βγάζουμε και άλλες πτυχές του εαυτού μας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου μας κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο   που μας έδωσαν την ευκαιρία να προβάλουμε τα έργα μας στην έκθεση .

Προσωπικά συμμετείχα με 15 έργα μου ( πίνακες με λάδι και ακρυλικά, κατασκευές σε ξύλο , με μπρούντζο, έργα σε ξύλα θαλάσσης) που παρουσιάζουν την πορεία της ελληνικής ναυτοσύνης και της παράδοσης των θαλασσινών της πατρίδος μας .

Μαζί μου και δύο πολύ καλοί φίλοι και καλλιτέχνες ο Νίκος Μαχαίρας και ο εκπληκτικός καλλιτέχνης Γοργόρης Μιχάλης οποίος έχει ανέβει σε υψηλά καλλιτεχνικά πατώματα με τις δημιουργίες του . 

Η έκθεση  εικαστικών έργων διοργανώνεται στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με έργα των υπαλλήλων – εν ενεργεία και μη – του Υπουργείου (Πολιτικού Προσωπικού και Στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής) με θέμα:

«Η Θάλασσα»

Κάποια από τα έργα θα διατεθούν προς πώληση για κοινωνικό σκοπό. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ» (https://www.argonauts.gr/en/).

Η έκθεση λαμβάνει χώρα στο αίθριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (5ος όροφος), Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1-Ε2, Πειραιάς, από Δευτέρα 03/06/2024 έως Παρασκευή 07/06/2024 (09:00 – 15:00).

Για την είσοδο στο κτίριο απαιτείται ταυτότητα ή διαβατήριο.

Σε περίπτωση επιθυμίας αγοράς έργων παρακαλείσθε όπως έρθετε σε συνεννόηση με κα. Ευαγγελία Κασελίμη, Γρ. κ. ΓΓΝΛ (e.kaselimi@yen.gr).

Προηγούμενο άρθροΣτην κυκλοφορία από την Περιφέρεια η νέα γέφυρα στον «Ξηριά» Αλμυρού
Επόμενο άρθροΕγκαίνια πρωτότυπης έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “GAIA SOS: οι σιωπηλές κραυγές της πόλης”