Συνάντηση με τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ των Θεοφανίων στο Milel Santa’s Park. Στο χριστουγεννιάτικο πάρκο οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια και οι οικογένειες τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τον Περιφερειάρχη και τα μέλη της Περιφερειακής Αρχής, αλλά και να διασκεδάσουν με τους ήχους της σχολής παραδοσιακής μουσικής του Ωδείου Μελωδία του Κώστα Κωστούλη. 

Συγχαίρουν οι υπάλληλοι

Από την πλευρά του ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΣΕΠΕΘ) σε ανακοίνωση του αναφέρει πως “θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα για την εκλογή του, τους Χωρικούς και Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες για τις θέσεις που ανέλαβαν καθώς και όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους.
Ευελπιστούμε σε μία αγαστή και δημιουργική συνεργασία η οποία θα είναι προς όφελος των εργαζομένων και των πολιτών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Το ΔΣ του ΣΕΠΕΘ θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή και στόχος του είναι να βοηθήσει με την εμπειρία του στην βέλτιστη αξιοποίηση των δομών και των διαδικασιών για να επιτευχθούν τα μέγιστα οφέλη.

Προηγούμενο άρθροΈκτακτη χρηματοδότηση 2 εκατ. στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου
Επόμενο άρθροΆλλαξε χέρια το κτήριο της Πειραιώς στο Βόλο