Διαδοχικές συναντήσεις και συνεργασία είχε η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, με τον πρόεδρο του αγροτικού συνεταιρισμού Πηλίου και Βορείων Σποράδων κ. Θωμά Δάμτσα, τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Απόστολο Χανιά, καθώς και τον οικονομικό διευθυντή του συνεταιρισμού κ. Αναστάσιο Ψωφογιώργο. Στις συναντήσεις, παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Άνω Λεχωνίων κ. Γεώργιος Τσακνάκης καθώς και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, κ. Ιωάννης Αλπάκης.
Στη συνεργασία της βουλευτή με τους θεσμικούς παράγοντες του μεγαλύτερου αγροτικού συνεταιρισμού του νομού, συζητήθηκαν, αναλυτικά, όλα τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ο συνεταιρισμός και, ειδικότερα, η δυνατότητα ρύθμισης και διευθέτησης του χρέους του συνεταιρισμού προς τους τραπεζικούς πιστωτές του, η αναβάθμιση των εργασιών του συνεταιρισμού, που, μεθοδικά, συντελείται τα τελευταία χρόνια καθώς και η αναγκαιότητα να συνεχιστεί η εμπορική και εξαγωγική δραστηριότητα του αφού αποτελεί σημείο αναφοράς για πολύ μεγάλο αριθμό καλλιεργητών της ευρύτερης περιοχής του Πηλίου και των Βορείων Σποράδων.
Οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού, από την πλευρά τους, τόνισαν στην κ. Μακρή την πρόθεσή τους για στενή συνεργασία και συνεχή ενημέρωση για τα επίκαιρα ζητήματα, που αντιμετωπίζει ο οργανισμός, ενώ η βουλευτής, με τη σειρά της, αφού τόνισε, χαρακτηριστικά, πως υπάρχουν πολύ μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές για τον πρωτογενή τομέα της περιοχής του Πηλίου και των Σποράδων και ο αγροτικός συνεταιρισμός μπορεί και επιβάλλεται να αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» για την συνολική ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της περιοχής, δεσμεύθηκε πως θα είναι δίπλα στην προσπάθεια, που γίνεται από το νέο Δ.Σ. και θα βοηθήσει με όλες τις κοινοβουλευτικές και πολιτικές δυνάμεις της για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων, που απασχολούν τον συνεταιρισμό.

Προηγούμενο άρθροΑναστέλλει τις πτήσεις προς Σκιάθο και Θεσσαλονίκη η Cyprus Airways
Επόμενο άρθροΚαταγγελίες φαντάρων το Στεφανοβίκειο- “Μετά το πρώτο κρούσμα μας έδωσαν μια σκούπα για να καθαρίσουμε”