
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής Μαγνησίας και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος.
Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, έγινε συζήτηση για σημαντικά θέματα του νομού Μαγνησίας. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπως προέκυψε, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για ανοιχτά ζητήματα της Μαγνησίας.
Ο βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος σε σύντομη δήλωσή του, αμέσως μετά τη συνάντηση, τόνισε: «Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την πλήρη ανταπόκρισή του και τη βαθιά κατανόησή του σε θέματα που αφορούν το μέλλον της Μαγνησίας μας. Τον ευχαριστώ ολόψυχα».
Η συνάντηση έγινε σε μια χρονική στιγμή όπου όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως ο Μητσοτάκης θα προχώρησει σε ανασχηματισμό, με τον Χ.Μπουκώρο να διεκδικεί με σημαντικές πιθανότητες (είναι άλλωστε ο πρώτος σε ψήφους και για δεύτερη θητεία βουλευτής του νομού) την είσοδο του στην κυβέρνηση.
