Αυτή τη φορά προχωρά στην αποκατάσταση των πεσσών στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Αυτό που έχει αξία είναι το υφος του Δελτίου Τύπου που εκδόθηκε το οποίο αν και τυποποιημένο προσαρμόζεται για τις περιστάσεις

Το Δελτίο Τύπου

Σε εργασίες αποκατάστασης του ιερού ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το επόμενο διάστημα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει τη σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση και Συντήρηση Τμημάτων Πεσσών Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας» προϋπολογισμό 15.872 ευρώ. Στον Ιερό Ναό θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντιδιαβρωτικής προστασίας και επισκευής οπλισμένου σκυροδέματος των δύο υποστυλωμάτων, έλεγχος και επιδιόρθωση της επικεράμωσης με αντίστοιχα κεραμίδια διαστάσεων και χρωματισμού, επιδιορθώσεις της τοιχοποιίας και αποκατάσταση στεγάνωσης ποδιών παραθύρων της κόγχης του Ιερού Ναού.
Σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Δημητριάδος, την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη, του Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στις απαραίτητες εργασίες για την συντήρηση του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιούμε έργα που αναδεικνύουν και αξιοποιούν τη θρησκευτική μας κληρονομιά. Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε στη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας η κρίση του Covid-19, εμείς, αναπροσαρμόζοντας τη στρατηγική μας και στηριζόμενοι στους εργαζόμενους της προσφοράς στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δεν σταματήσαμε να εξυπηρετούμε τους συμπολίτες μας και να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες τους».

Προηγούμενο άρθροΤη μελέτη για την κατασκευή λιμανιού στις Σπαρτίνες ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλοννήσου
Επόμενο άρθροΣε άσχημη κατάσταση ο πρίγκιπας Χάρι: Δεν έχει φίλους, ούτε δουλειά στο LA -«Δεν μπορεί να πιστέψει πώς ανατράπηκε η ζωή του»