Την απόλυτη στήριξή του στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Χρήστο Βενέτη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας έπεσε θύμα ενός “υβριστή και τραμπούκου”, παρουσία πολλών θεσμικών φορέων.

Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η ανησυχία των δημοτών του Βόλου για την ποιότητα των νερών του Παγασητικού μετά από τις πλημμύρες είναι ένα γεγονός που δεν «σκουπίζεται κάτω από το χαλί». Για να υπάρξει η διαβεβαίωση στο μυαλό του κόσμου ότι μπορούν να κολυμπούν με ασφάλεια χρειάζονται συνεχείς μελέτες που να το επιβεβαιώνουν και φυσικά όχι αμφιλεγόμενα σόου με δημοτικούς άρχοντες να βουτούν στα νερά λες και είναι ανθρώπινοι μετρητές ρύπανσης.
Από την άλλη, οι επιχειρήσεις που βλέπουν τα εισοδήματα τους να κατακρημνίζονται θέλουν να εξαφανισθεί οποιαδήποτε σκιά και να υπάρξει επίσημη δημόσια ενημέρωση και, γιατί όχι, ενημερωτική καμπάνια ότι τα νερά του Παγασητικού είναι άριστα.
Αυτό επιβεβαίωσε και η ανεξάρτητη μελέτη που παρήγγειλε ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας υπό τον πρόεδρο της Χρήστο Βενέτη που βοήθησε στη διασταύρωση και την αξιοπιστία των προηγούμενων αποτελεσμάτων.
Ο υβριστής και τραμπούκος του Δημοτικού Συμβουλίου για ακόμη μια φορά, παρουσία πολλών θεσμικών φορέων επιτέθηκε φραστικά εναντίον του προέδρου του ΙΣΜ και δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Βενέτη γιατί έπραξε το αυτονόητο.
Καταδικάζουμε για νιοστή φορά τις μεθόδους απαξίωσης του «πολιτικού πολιτισμού». Κανείς δεν έχει την αποκλειστικότητα του ενδιαφέροντος για το κοινό καλό και όλοι κρινόμαστε διαρκώς. Ας πάρει για παράδειγμα την κεντρική πολιτική σκηνή και πως μπορεί η αλαζονική συμπεριφορά να γκρεμίσει «κάστρα»

Προηγούμενο άρθροΣτην ΕΒΟΛ η Άννα Μαρία Παπαδημητρίου
Επόμενο άρθροΣυλλήψεις για ηχορύπανση σε Σκιάθο και Βόλο