Δέσμευση έκδοσης της απόφασης από τον Γ. Πλακιωτάκη στον Χ.Μπουκώρο

Το αίτημα της λειτουργίας του λιμένα Βόλου κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες- Σαββατοκύριακα, αργίες- όπως και κατά τη διάρκεια της νύχτας για το 2020 έθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπροσώπος της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, μετά από αίτημα του ΟΛΒ.

Ο υπουργός όπως ενημερώνει ο βουλευτής δεσμεύθηκε ότι η απαιτούμενη υπουργική απόφαση,  που αφορά στην λειτουργία του λιμένα Βόλου κατά τα Σαββατοκύριακα και τις νύχτες, θα εκδοθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αξίζει να επισημανθεί ότι η έγκριση και έκδοση της εν λόγω υπουργικής απόφασης αναμένεται να διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία του λιμένα Βόλου, καθώς θα είναι εφικτή η καταβολή των σχετικών αμοιβών κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και κατά τη διάρκεια της νύκτας για το 2020, γεγονός που αναμένεται να επιδράσει θετικά στην ανταγωνιστικότητα, τη φήμη και τη γενικότερη λειτουργία του λιμένα.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, στην επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, δεν παρέλειψε να επισημάνει τις μεγάλες και αναξιοποίητες δυνατότητες που διαθέτει το λιμάνι του Βόλου.