Σε θρίλερ εξελίσσονται οι εκλογές στην Τουρκία, καθώς ο Ερντογάν φέρεται να προηγείται του Κιλιτσντάρογλου, με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης όμως να λέει ότι «είμαστε μπροστά», αμφισβητώντας τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται!

Ο Ερντογάν προηγείται σταθερά έναντι του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ωστόσο σιγά-σιγά η διαφορά μειώνεται καθώς ενσωματώνονται οι ψήφοι των μεγάλων αστικών κέντρων.

Μάλιστα, και τα δύο στρατόπεδα δηλώνουν στο Reuters ότι πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι υπάρξει δεύτερος γύρος για την ανάδειξη του 13ου προέδρου της Τουρκίας.

Η συμμετοχή στις φετινές κάλπες στην Τουρκία έφτασε στο εντυπωσιακό 93,6%, ξεπερνώντας κατά πολύ το 86% των εκλογών του 2018.

ΚΟΣΜΟΣ  14/05/2023  14:30

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας: Μαζί με τους πολίτες κάθε μέρα, παίρνουμε Απόφαση Αλλαγής
Επόμενο άρθροΗ συγκέντρωση του ΚΚΕ στην παραλία του Βόλου