Στο TLive μίλησε η μητέρα του 13χρονου που επιτέθηκε φραστικά στον Στέφανο Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια που εκείνος μιλούσε στην παραλία του Βόλου, αποκαλώντας τον «πουστ@ρ$».
Όπως ανάφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «Είναι μια λέξη η οποία προσβάλει πολύ κόσμο, όχι μόνο την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά και συμπολίτες μας που θέλουν μια σύγχρονη χώρα. Προσωπικά, δεν με επηρεάζει».
Η μητέρα του 13χρονου από την πλευρά της τόνισε ότι «Μιλάμε στα παιδιά για την διαφορετικότητα. Ήταν σοκαριστική η συμπεριφορά του. «Έτσι μου βγήκε» ήταν η απάντηση που μου έδωσε. Με τα παιδιά μας συζητάμε, εξηγούμε, αποδεχόμαστε. Οι συζητήσεις πάντα υπήρχαν, ποτέ δεν δικάζουμε ή σχολιάζουμε αρνητικά. Στο σπίτι μας ποτέ δεν υπήρξε κανένα αρνητικό σχόλιο εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη».
Σύμφωνα με την μητέρα του 13χρονου, ο γιος της περνάει μια πολύ δύσκολη φάση εννιά μήνες. «Ο γιος μου είναι ένα καλό, φυσιολογικό παιδί, αλλά στις παρέες ξεφεύγει». Στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, εκείνη απάντησε πως «Ναι, είναι αρκετά ντροπιασμένος, μουδιασμένος όταν καθίσαμε και του είπαμε για τις συνέπειες που μπορεί να υποστεί αν του κάνει μήνυση ο κ. Κασσελάκης, τότε κατάλαβε το μέγεθος της πράξης του».

Προηγούμενο άρθροΈνταση και αντιπαραθέσεις στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη σε Κάρλα, Κανάλια, Δράκεια, Βόλο