Στιγμιότυπα από την επετειακή εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Συνεταιριστή, με αφορμή τα 102 χρόνια διαρκούς λειτουργίας.

Μαζική ήταν η συμμετοχή των συνεταίρων για 3η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνοντας την άποψη, που εξέφρασε ο Πρόεδρος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,πως  “……αξίζει να γιορτάζουμε μαζί την Ίδρυση του Συνεταιρισμού μας, τιμώντας τον μόχθο μας και δίνοντας στις επόμενες γενιές ακόμα περισσότερες εμπειρίες συνεταιριστικής λειτουργίας, που αποτελεί την κοινή πολιτιστική μας κληρονομιά”.

Κεντρική Ομιλία εκπόνησαν η κα. Αιμιλία Μαρκέλλου, Γεωπόνος – Ερευνήτρια στο Μπενακειο Φυτοπαθολογικο Ινστιτουτο και ο κος. Πολύκαρπος Φαλάρας Διευθυντής Ερευνών στο ΙΝΝ – Ινστιτούτο Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, σχετικά με το καινοτόμο έργο ανακύκλωσης ύδατος στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού LIFE PureAgroH2O.

Μαζί μας η συντοπίτισσα Υφυπουργός Οικονομικών κα. Παπανάτσιου Κατερίνα , ο Βουλευτής Μαγνησίας κος Christos Boukoros και η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας&Σποράδων κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη. Επίσημο Χαιρετισμό απέστειλαν η Υφυπουργός Εσωτερικών κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη όπως και ο κος. Alexandros Meikopoulos Βουλευτής Μαγνησίας, τιμώντας τους Συνεταιριστές του τόπου μας. Παρόντες φυσικά και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι και συνεταιριστές, όπως ο Δήμαρχος κος. Παναγιώτης Κουτσάφτης.

Το μουσικοχορευτικό σκέλος ξεκίνησε με χορευτικό τμήμα τμήμα του Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαγοράς “Γιάνης Κορδάτος” και συνεχίστηκε με παραδοσιακό – λαϊκό γλέντι από ένα εξαιρετικό σχήμα.
Konstantinos Moutos Nikos Kerasiotis Panagiotis Kerasiotis Georgiou Dimitris ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΡΕΤΑΙΟΥ Nantia Karagianni Athanasia Litra Christo Daskalopoulos John Salahas Anastasis Papoutsis.

ZAGORIN 1916 – 1918 #autumn #anniversary102 #Cooperative #Agriculture

Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα στον Κίτσο Μακρή
Επόμενο άρθροΕτοιμάζουν υποβρύχιες ξεναγήσεις σε ναυάγια -Σε Αλόννησο και Παγασητικό [εικόνες]