Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ειδικης συνεδρίασης λογοδοσίας για το 3ο διμηνο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού την περασμένη Δευτέρα 30/06/2025 τέθηκε ερώτημα αναφορικά εαν υπάρχουν διαθέσιμες και λειτουργικές τουαλέτες  στις παραλίες του δήμου μας, ιδιαίτερα σε εκείνες που φέρουν τη διάκριση της “Γαλάζιας Σημαίας”.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, σε απάντησή του, διαβεβαίωσε ότι θα τοποθετηθουν χημικές τουαλέτες  εντός των επόμενων ημερών, καλύπτοντας τις παραλίες που έχουν πιστοποιηθεί με τη Γαλάζια Σημαία. Η τοποθέτηση αυτών των υποδομών αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διατήρηση της πιστοποίησης, καθώς σχετίζεται άμεσα με την υγιεινή και την παροχή βασικών υπηρεσιών στους λουόμενους.

Η έγκαιρη τοποθέτηση και συντήρηση των τουαλετών είναι απαραίτητη τόσο για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Πανταζωνας Κώνσταντινος 

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμυρού 

Προηγούμενο άρθροΕπίκαιρη Ερώτηση στον Υπουργό Εσωτερικών για την άθλια κατάσταση στο 27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικών σε συνάδελφό για την διάσωση συνανθρώπου