Το θαύμα των Χριστουγέννων βρίσκεται στις καρδιές όλων των ανθρώπων και καθημερινά οι δημότες του Δ. Αλμυρού το αποδεικνύουν με πράξεις προσφοράς και αγάπης.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η κουζίνα του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου ετοίμασε φαγητό για 55 συνανθρώπους μας, τα οποία μοιράστηκαν από τις υπαλλήλους του Δημοτικού Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” σε οικογένειες και νοικοκυριά που τα είχαν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, με την Αντιδήμαρχο Αρετή Μπέη, βρέθηκαν κοντά τους και αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες αυτές Ημέρες.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού δήλωσε για την πρωτοβουλία αυτή:

“Θέλω να εκφράσω τα  θερμά μου συγχαρητήρια, προς όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την αλυσίδα προσφοράς καθώς και προς τους δημοτικούς υπαλλήλους που αυτές τις γιορτινές μέρες λειτουργούν ως οικογένεια για πλήθος συμπολιτών μας.
Το πνεύμα της αλληλεγγύης, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της βοήθειας προς όλους όσοι τη χρειάζονται σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, οφείλει να διατρέχει κάθε οργανωμένη ανθρώπινη κοινότητα που φιλοδοξεί να δικαιώνει το όνομά της.
Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, αγάπη κι ελπίδα στις καρδιές”!!

Προηγούμενο άρθρο62χρονος αυτοκτόνησε στην διάβαση της Ζάχου – Τον παρέσυρε το τρένο
Επόμενο άρθροΜικρή η ζωή της Όμικρον, αλλά ταχεία η εξάπλωση -Πόσο κοντά είναι το τέλος της πανδημίας