Η δημοτική αρχή ενέκρινε ποσό ύψους 7.440 ευρώ για το κόστος του ψυχαγωγικού προγράμματος με την Άννα Βίσση στην τελετή φωταγώγησης της πόλης. Η Άννα που θα τραγουδήσει μισή ωρα θα συνοδεύεται από εξαμελή ορχήστρα, τέσσερις συνεργάτες-τεχνικούς ήχου, δύο βοηθούς Backstage και δύο άτομα της ομάδας παραγωγήςκαι θα συμπράξει με την Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου.
Το κόστος αφορά την αμοιβή της καλλιτέχνιδας, τις αμοιβές και τις ασφαλιστικές εισφορές της ιδίας και των συνεργατών της. Υπάρχει η πρόβλεψη σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία που θα οριστεί από κοινού.

ΥΓ Ι: Το istigmes.com παρακαλεί τους χιλιάδες Βολιώτες που κάλεσε από την τηλεόραση ο κ. Μπέος να κατέβουν στη παραλία γιατί όλοθι χωράμε… να παρακολουθήσουν την συναυλία από την τοπική τηλεόραση και το διαδίκτυο -το istigmes δεσμευεται να μεταδόση live την εκδήλωση- ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και ένας νέος γύρος κορωνοϊού για την πόλη μας. Παρακαλείται δε το fun club της Άννας από την Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη να μην έρθει στο Βόλο – δεν θέλουμε τα λεφτά σας, έχουμε – διότι εκεί έχετε περισσότερα κρούσματα από εμάς.

Παράκληση ΙΙ: Αγαπητέ κ. Μπέο δεν πειράζει αντί να είναι ανοιχτή η εκδήλωση αφού λυσσάξατε να γίνει… να έχει περιορισμένο ακροατήριο 500 ανθρώπων στην παραλία σε καθίσματα με αποστάσεις. Δεν πειράζει εάν δεν κάνετε την καθιερωμένη ρωμαϊκή σας παρέλαση στη Δημητριάδος κάτω από τον μπλε ουρανό, ούτε πειράζει και φέτος να μην γίνει μπουζουξίδικο το Εκθεσιακό Κέντρο… αν και αυτό το τελευταίο αντιλαμβανόμαστε είναι μαχαιριά στη καρδιά…