Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χ.Βενέτης αναφέρει:

Αφού επιτέλους συμφωνήσαμε ότι και οι δυο συνδυασμοί ( δεν μου αρέσει η λέξη παράταξη)που διεκδικούν την προεδρία του ΙΣΜ είναι δημοκρατικοί,ανεξάρτητοι(παρά τη βιαστική -χωρίς καν να δει τη στελέχωση του ψηφοδελτίου μας και να ακούσει τις θέσεις μας – στήριξη του κ. Τσιάμη από την ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ)και φυσικά όχι διασπαστικοί, ας μιλήσουμε και για το μέλλον! Ξεκινάμε με τη λειτουργία του συλλόγου.

  1. Οι συνεδριάσεις του ΔΣ θα γίνονται και διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας και θα μπορούν να τις παρακολουθούν μεσω link και τα μέλη . Το ίδιο και οι συνελεύσεις με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και τη μαζικότερη και ενεργότερη συμμετοχή! Θα υπάρχει χρονικό όριο στις ομιλίες και στις ατέρμονες ρητορίες ώστε να ακούγονται περισσότερες απόψεις.(έτσι θα είναι βέβαιος και ο κ Τσιάμης αν με πήρε ή όχι το μάτι του).
  2. Επιστολική ψήφος ώστε να μπορούν να ψηφίσουν όλα τα μέλη( κέντρα υγείας, εφημερεύοντες , απουσιάζοντες σε συνέδρια, ακόμη και αυτοί που δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν με αυτοπρόσωπη παρουσία).
  3. Διενέργεια ετήσιου ανοικτού στο κοινό συνεδρίου με ομιλητές μόνο μέλη του συλλόγου και κυρίως νέους συναδέλφους με θέματα υγείας που απασχολούν την τοπική κοινωνία ! Έτσι θα γνωριστούμε καλύτερα και μεταξύ μας και με τους μαγνησιώτες.
    Για να μην γινόμαστε κουραστικοί με κατεβατά ολόκληρα θα παραθέτουμε τμηματικά το πρόγραμμα μας και τις θέσεις μας.
Προηγούμενο άρθροΤα έδωσε όλα ο Μητσοτάκης – ΔΕΘ: «Ανακοινώνω 21 δράσεις σε 3 φάσεις» 5,5 δις
Επόμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Τελικά το «λεφτόδεντρο» φύτρωσε στην αυλή του Μαξίμου