Υποστηρίζει πως δέχεται υπόγειο πόλεμο

Ο  υποψήφιος πρόεδρος για τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου Βασίλης Μπακαλιάνος, δηλώνει πως δέχεται πόλεμο από την παράταξη του Χρήστου Στρατηγόπουλου και με δήλωσή του επαναλαμβάνει όσα δήλωσε στα gegonota.news για την απόρριψη της πρότασης του νυν προέδρου του Χ. Στρατηγόπουλου, για ντιμπέιτ. Ο κ. Μπακαλιάνος ουσιαστικά απορρίπτει την πρόσκληση του κ. Στρατηγόπουλου σε ντιμπέιτ,

Η  ανακοίνωσητου κ. Μπακαλιάνου προς τον κ. Στρατηγόπουλο:

O κ. Στρατηγόπουλος χρειάστηκε ένα γραπτό κείμενο 438 (!) λέξεων, για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και να με καλέσει σε debate. Εντούτοις ο κ. Στρατηγόπουλος ότι είχε να πει και να δείξει ως Πρόεδρος του Δ.Σ.Β., το έκανε τα τελευταία χρόνια με την ιδιότητα αυτή. Οι συνάδελφοι θα κρίνουν εάν αυτό ήταν αρκετό ή όχι ή εάν θα επιλέξουν την δική μας πρόταση και προσέγγιση.

Το επίπεδο του διαλόγου, που επιθυμεί να κρατήσει ο κ. Στρατηγόπουλος, το έδειξε με την ανοχή του σε υποψηφίους του, που όλο αυτό το διάστημα αντί να «αντιπαρατίθενται» με συγκεκριμένες προτάσεις, επιλέγουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, περί δήθεν πολιτικών και άλλων εξαρτήσεων δικών μου.

Προσωπικά κάνω ντιμπεϊτ” με όλους τους συναδέλφους από το 2014 κάθε μέρα και οι απόψεις μου, κάθε θέση μου, για κάθε θέμα, είναι γνωστή σε όλους. Δεν πιστεύω πως πρέπει να σύρουμε τις εκλογές στην παραπολιτική και στον κιτρινισμό. Πρέπει να τις διαφυλάξουμε. Η αντιπαράθεση μας θα πρέπει να είναι προγραμματική και επί συγκεκριμένων θέσεων.

Οι προτάσεις μας, το πρόγραμμα μας, οι θέσεις θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσω και της ιστοσελίδας του συνδυασμού μας https://dikigorikiekinisi.gr/team/, μιας ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε με μεράκι μέσα σε λίγες ημέρες.