Την Ένωση Συντακτών Στερεάς Ελλαδος & Ευβοιας, το Επικουρικο Ταμείο της Ένωσης και τη δημοσιογράφο Ελένη Παπαθανασίου βράβευσε ο ΠΣΑΤ σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης. Στα πρόσωπα των Προέδρων της Ένωσης και του Επικουρικού Ταμείου Δημητρη Χορταρια και Σωτηρη Κέλλα μαζί με την συνάδελφο Ελένη Παπαθανασίου, βραβεύθηκε η μεγαλη εκδήλωση με την έκθεση φωτογραφίας της Ελένης Παπαθανασίου στην Εξωραϊστική Λέσχη για την ενίσχυση του λεωφορείου του ΕΕΕΕΚ της Ν.Ιωνίας που ειχε την αρωγή και αμεριστη συμπαράσταση & των δημοσιογράφων της περιοχής.

” Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, στον πρόεδρο Yannis Theodorakopoulos, στα μέλη του ΔΣ και της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων για τη σημερινή μου Βράβευση στο Μουσείο της Ακρόπολης, μαζί με τους άξιους συναδέλφους προέδρους της Ένωσης Συντακτών Dimitris Hortargias και του Επικουρικού Kellas Sotiris
Τελικά Φωτεινή Γρηγορίου και Ρανια Καρανικολα το λεωφορείο του Εεεεκ Βολου μας χάρισε πριν ακόμη ξεκινήσει τα δρομολόγια, ένα υπέροχο ταξίδι στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου όλη η Ελλάδα έμαθε πως στον ΒΟΛΟ, χρησιμοποιώντας τη …γραφίδα της ψυχής και βουτώντας στο μελάνι της αλληλεγγύης και της αγάπης για τον συνάνθρωπο, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πετυχαίνουμε μεγάλα πράγματα. Πάμε γι άλλα λοιπόν…Ευχαριστώ από καρδιάς” έγραψε συγκινημενη σε ανάρτηση της η Ελένη Παπαθανασίου.

Το λεοφωρείο του ΕΕΕΕΚ χαρη στην βοήθεια όλων, με κυρίαρχη συμμετοχή της τεως Διοίκησης του ΟΛΒ είναι πμέον μια πραγματικοτητα για τα παιδια του Ειδικου Σχολείου.