ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟ

Το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Βρίσκω δουλειά στην μετά-κορωνοϊό και μετά-κρίση εποχή: Γνώσεις και δεξιότητες του σύγχρονου επαγγελματία/υπαλλήλου» και απονέμει Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης και 30 ECTS. Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οκτώ (8) μήνες αντιστοιχώντας σε 300 ώρες υβριδικής (μικτής) εκπαίδευσης.
Το πρόγραμμα στοχεύει:
Στην εκπαίδευση και κατάρτιση νέων που εισέρχονται στο χώρο εργασίας είτε με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία είτε με την ιδιότητα της υπαλληλικής σχέσης.
Στην αναγνώριση και κατανόηση των σύγχρονων απαιτήσεων οργάνωσης και λειτουργίας μιας επιχείρησης από τη σκοπιά της φορολογικής/ασφαλιστικής παρακολούθησης, όπως επίσης την μακροημέρευσή της έχοντας ως βασικό στόχο την ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη. Στην εκπαίδευση και κατάρτιση ατόμων που θα στελεχώσουν επιχειρήσεις κυρίως στο χώρο των πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών. Στην εξοικείωση της τηλεργασίας και των ψηφιακών εφαρμογών.Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, απόφοιτους IEK, πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ & ΤΕΙ) της ημεδαπής και αλλοδαπής, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να έχει γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη είσοδο στο χώρο εργασίας.

Εγγραφές

Η αίτηση συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο
«Βρίσκω δουλειά στην μετά-κορωνοϊό και μετά-κρίση εποχή: Γνώσεις και δεξιότητες του σύγχρονου επαγγελματία/υπαλλήλου» γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

7μηνό επιμορφωτικό πρόγραμμα και εξ αποστάσεως

Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα μερικής φοίτησης ανά θεματική ενότητα (3 θεματικές ενότητες)

Σημαντικές Ημερομηνίες:

Περίοδος Εγγραφών

έως 15/12/2020

Έναρξη Επιμόρφωσης

Δεκέμβριος 2020

 
Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 600 ευρώ και υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης. Αναλυτικά τις εκπτωτικές κατηγορίες μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:
 
ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσφέρεται έκπτωση σε πολλές κατηγορίες εκπαιδευομένων τις οποίες μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στον ενημερωτικό οδηγό του προγράμματός μας

Προηγούμενο άρθροΔύο κρούσματα στην ΑΓΕΤ – 12 σε καραντίνα
Επόμενο άρθρο«Διδασκαλία πρώτης & δεύτερης/ξένης γλώσσας» από το ΚΕκΔΒΜ του Π.Θ