Αποκλειστικά στις «Εξελίξεις Τώρα» μίλησε η βουλευτής της ΝΔ, Ζέττα Μακρή για το πώς έπεσε θύμα εκβιασμού από δημοσιογράφο στον Βόλο.

Θύμα εκβιασμό από δημοσιογράφο έπεσε η βουλευτής της ΝΔ, Ζέττα Μακρή.

Ο δημοσιογράφος -που κατέχει ενημερωτική ιστοσελίδα και ραδιοφωνικό σταθμό- συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε παραδώσει η κυρία Μακρή μετά από συνεννόηση με την αστυνομία στο Βόλο.

Η ίδια εξηγεί στις «Εξελίξεις Τώρα» τι συνέβη.

«Μου είπε να αποφύγει τα αρνητικά δημοσιεύματα. Τον γνώριζα τον δημοσιογράφο. Ο Βόλος είναι μία μικρή πόλη και είχαμε καλές σχέσεις. Είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον γιο μου και με πόνεσε πολύ αυτό που συνέβη. Δεν μου άφηνε περιθώριο όμως η συμπεριφορά του. Επέλεξα να κάνω αυτό που έκανα με τον νόμιμο τρόπο και σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές. Ο λόγος που βγήκα είναι για να αποδείξω πως δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι το ίδιο. Αυτό είναι μία εξαίρεση και όχι ο κανόνας».

Δείτε ΕΔΩ:

https://www.megatv.com/2025/07/05/zetta-makri-eksigei-pos-epese-thyma-ekviasmou-apo-dimosiografo-ston-volo

Προηγούμενο άρθροΖέττα Μακρή για την καταγγελία της εις βάρος δημοσιογράφου για εκβιασμό: «Έκανα αυτό που η συνείδησή μου επέβαλε, είναι πολύ στενάχωρο για εμένα»
Επόμενο άρθροΗ επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ για την σύλληψη για τον εκβιασμό της Ζ.Μακρή