Η Ζέττα Μακρή ανέλαβε στη θέση που μέχρι πρότινος ήταν η Σοφία Ζαχαράκη και οι αρμοδιότητές της θα αφορούν την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή.

Ο κ. Συρίγος ανέλαβε στη θέση του Βασίλη Διγαλάκη και θα είναι αρμόδιος για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Αμφότεροι οι νέοι υφυπουργοί στις πρώτες τους δηλώσεις δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν το μεταρρυθμιστικό έργο που έχει δρομολογηθεί για τα θέματα της Εκπαίδευσης.

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής έγινε παρουσία της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία ευχαρίστησε τους απερχόμενους υφυπουργούς για τη συνεργασία που είχαν και ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους νέους υφυπουργούς.



Προηγούμενο άρθρο9 τα κρούσματα στη Μαγνησία – Πού εντοπίζονται τα υπόλοιπα 919 νέα
Επόμενο άρθροΟ Άγιος Βασίλης αν και λίγο καθυστερημένος έφτασε στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου(φωτ.)