Το κείμενο της παραίτησης του κ. Στέργιου Φάτση από τη προεδρία της ερασιτεχνικής Νίκης περιελαμβάνει πολλές αλήθειες για τα όσα καλούνται να διαχειριστούν Προέδτοι ερασιτεχνικών σωματείων. Από την «εξομολόγηση» του κ.Φάτση: «Οι Πρόεδροι των ερασιτεχνικών σωματείων καθημερινά παίζουν με τη φωτιά και σε ένα σωματείο όπως είναι η Νίκη Βόλου, με τα 11 Ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί, με τον αριθμό των αθλητών που έχει και προπονητές που απασχολεί, ο καθένας καταλαβαίνει τις ευθύνες που έχει ο Πρόεδρος απέναντι σε όλους.
• Πρέπει να αντιμετωπίσει συνεργάτες, που μόνο στόχο έχουν να προβάλλονται εκ του ασφαλούς, μέσα από κάποιο τμήμα του συλλόγου όσο αντέξουν, και μετά φεύγουν παρατώντας το τμήμα στην Ερασιτεχνική.
• Πρέπει να αντιμετωπίσει κριτές, που καθημερινά κρίνουν τα πάντα κρυμμένοι πίσω από ένα τηλέφωνο ή μέσα από κάποιο μέσο επικοινωνίας.
• Πρέπει να αποδεχτεί οφειλές προπονητών ή αθλητών, που νόμιμα διεκδικούν «μαύρο χρήμα»
• Πρέπει να αντιμετωπίσει γονείς, που θεωρούν ότι τα παιδιά τους γεννήθηκαν Μέσι, Τζόρνταν , Μπολτ ή Φελπς κι ότι ο σύλλογος δεν πρόσφερε ποτέ τίποτα στην εξέλιξη τους.
• Πρέπει να είναι πάντα και παντού παρών αφήνοντας την οικογένεια του ή ακόμα αψηφώντας και μικροπροβλήματα υγείας που προκύπτουν
• Πρέπει να βοηθά οικονομικά όσο δύναται ή να εξασφαλίζει χορηγίες για όλα τα τμήματα και πόσα άλλα ΠΡΕΠΕΙ.»

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται η 2η Γιορτή Ψωμίου στη παραλία του Βόλου
Επόμενο άρθροΓέμισε το Παρκ στην εκδήλωση από τον όμιλο Σοροπτιμιστριών “Θέτις” με την Ε.Πασπάτη για το άγχος