Το Επιμελητήριο Μαγνησίας με στόχο τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αποφάσισε να συμμετάσχει -εάν και εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τις τοπικές επιχειρήσεις- στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2021» που διοργανώνεται στην Κολωνία, Γερμανία από 9 έως και 13 Οκτωβρίου 2021.

H συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός παγκοσμίως για τον χώρο των Τροφίμων και των Ποτών, καθώς και σταθερό σημείο συνάντησης για εκατοντάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί εφαρμόζοντας τα αναγκαία μέτρα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλονται από την πανδημία του κορονοϊού Covid-19, ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία των εκθετών, των επισκεπτών και του προσωπικού της έκθεσης.

Την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Έκθεση μπορείτε να την βρείτε στο site του Επιμελητηρίου Μαγνησίας cci-magnesia.gr. Η φόρμα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη μέχρι την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.
Λεπτομέρειες σχετικά με την «ANUGA 2021» μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.anuga.com .