ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Βόλου, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 στην είσοδο του λιμανιού του Βόλου και ώρες 10.00π.μ. -16.00μ.μ.

Επίσης, ο ΣΔΥΒ με την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, επιθυμεί να τιμήσει τη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου, συναθλητή και μέλους του συλλόγου που χάθηκε τόσο άδικα και πρόωρα.

Η πρόσκληση στην εθελοντική αιμοδοσία απευθύνεται στα μέλη του ΣΔΥΒ αλλά και όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που επιθυμούν να προσφέρουν λίγο από το χρόνο τους, χαρίζοντας ζωή στον πάσχοντα συνάνθρωπο μέσα από την προσφορά αίματος.

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη αποτελεί μια ημέρα γιορτής, χαράς, απέραντης ευγνωμοσύνης και τιμής για κάθε Εθελοντή Αιμοδότη, που κάθε φορά που προσφέρει αίμα σώζει τη ζωή ενός συνανθρώπου του. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε αυτή την ημέρα όλοι μαζί!

Για την καλύτερη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, όποιος επιθυμεί να αιμοδοτήσει μπορεί να το δηλώσει στους Προέδρους των Συλλόγων:

  • Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία-Πρόεδρος κα Δέσποινα Λουκάκη   6937227768
  • Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου – Πρόεδρος κος Κώστας Παλάντζας 6993953012

Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 των εθελοντών αιμοδοτών και του προσωπικού της Ν.Υ.Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Βόλου.

Με τιμή

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων

Δέσποινα Λουκάκη                  Κώστας Παλάντζας