Άστραψε και βρόντηξε ο Αργύρης Κοπάνας εναντίον του Προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας και των στελεχών του κόμματος που βρίσκονται πίσω από την υποψηφιότητα της κας Νάνσυ Καπούλα, στους οποίους απευθύνει πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς, τονίζοντας ότι ο ίδιος δίνει έναν αγώνα αξιών και ανατροπής των παλαιόκομματικών πρακτικών με πραξικοπηματικές διαδικασίες κσι φασιστικές συμπεριφορές!

Ο π. Κοπανάς μιλώντας αποκλειστικά στο Ράδιο Βερα και την εκπομπη του Γ.Αναστασίου Ουσρν Κρυπτόν μεταξυ άλλων είπε·
«Επιτομή της γελοιότητας. Αυτοί οι άνθρωποι και δεν αναφέρομαι στο σύνολο των μελών της ΝΟΔΕ βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου ως προς το τι ορίζουν οι διαδικασίες. Είναι για γέλια αυτοί οι άνθρωποι..

Πρέπει να καθαρίσουμε την παράταξη από αυτά τα στοιχεία, τα κομματικά παράσιτα. Λέμε για τις συμπεριφορές της δημοτικής αρχής και εδώ αντιμετωπίζουμε φασιστικές συμπεριφορές στο ίδιο μας το κόμμα. Εμένα με ενδιαφέρει το πολιτικό ήθος και όχι οι δολοπλοκίες, οι ίντριγκες και ο μεθοδεύσεις. Όλα αυτά είναι ανοησίες. Κάποιοι προσπαθούν πραξικοπηματικά να επιβάλουν έναν υποψήφιο.
Ο κ.Νταόπουλος ελέγχεται από παλαιοκομματικές κάστες εγκάθετων που έχουν μείνει χρόνια πίσω. Είναι ανεκδιήγητος δεν ενώνει διχάζει, είναι έρμαιο και υποχείριο. Δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να είναι Πρόεδρος ενός τέτοιου κομματικού οργάνου.
Όλα αυτά που κάνουν οδηγούν τον Πρόεδρο του κόμματος και θα δείτε ότι αυτό θα συμβεί, να επιλέξει την δική μου υποψηφιότητα.
Που ήταν και η κα Καπούλα. Δεν την έχω δει σε καμιά μεγάλη μάχη της παράταξης. Εμφανίστηκε ξαφνικά και θέλει να γίνε δήμαρχος επειδή θέλει να την καμαρώσει σε αυτή τη θέση ο πατέρας της.»

Το μεσημέρι ο κ. Κοάνας εξέδωσε και γραπτή δήλωση επί του θέματος με την οποία κατακεραυνώνει  τον κ. Νταόπουλο την κα Καπούλα και την ομάδα των στελεχών που την υποστηρίζουν:

Δήλωση Αργύρη Κοπάνα,
περιφερειακού συμβούλου, δικηγόρου

Επιτομή της γελοιότητας ήταν η «έμπνευση» του προέδρου της ΝΟΔΕ, Δ. Νταόπουλου, να συνεδριάσει η ΝΟΔΕ εν κρυπτώ και παραβύστω για να «προτείνει» τους υποψήφιους δημάρχους, χωρίς να αναφέρεται κάτι τέτοιο στην ημερήσια διάταξη ως θέμα προς συζήτηση και χωρίς να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους!
Ο κ. Νταόπουλος, αφου ξύπνησε από το λήθαργο, στον οποίο είχε περιέλθει, καθώς η παρεμβατικότητά του στα πολιτικά και κομματικά δρώμενα είναι μηδενική, αποφάσισε να δώσει «χρίσμα» για το Δήμο Βόλου, χωρίς να εξουσιοδοτείται από κανέναν για κάτι τέτοιο και μάλιστα σε πρόσωπο, που στις μεγάλες αυτοδιοικητικές μάχες του 2006, 2010 και 2014 στάθηκε απέναντι στις επιλογές της παράταξης!
Έρμαιο και υποχείριο μια παλαιοκομματικής κάστας, από την οποία αναδύεται η δυσοσμία της κομματικής ναφθαλίνης, «προΐσταται» ενός σημαντικού οργάνου με λογικές αποκλεισμών!
Αντί να είναι ο ενοποιητικός παράγοντας και να αγκαλιάζει όλα τα στελέχη, ο ίδιος άγεται και φέρεται από παλαιοκομματικά στοιχεία και κομματικούς εγκάθετους του χθές, έχοντας απομακρυνθεί από τις αρχές του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα κόμμα ανοιχτό, δημοκρατικό, που σέβεται όλες τις τάσεις και φωνές!
Η απέλπιδα προσπάθειά του να αποσιωπήσει και να αποκρύψει το ενδιαφέρον μου για το Δήμο Βόλου, που έχω εκφράσει δημόσια και κατ΄επανάληψη, πέφτει στο κενό και φανερώνει την ανασφάλεια και την ανησυχία του ίδιου και των «κηδεμόνων» του!
Η απεγνωσμένη προσπάθεια αποκλεισμού μου μένει χωρίς αντίκρισμα, διότι η προσωπική μου επαφή με την ηγεσία της ΝΔ, είναι ουσιαστική και σε καθημερινή βάση!
Άλλωστε, η πορεία μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι εκλογικές μου επιτυχίες, οι εκλογικές μου πρωτιές, που μου χάρισαν χιλιάδες ψηφοφόροι μου και η εν γένει συμπεριφορά και δράση μου θα αξιολογηθούν από τον πρόεδρο, Κ. Μητσοτάκη, χωρίς, βέβαια, να επηρεάζεται από τέτοιου είδους παρασκηνιακές μεθοδεύσεις!
Ο κ. Νταόπουλος και οι «κηδεμόνες» θα κατανοήσουν σύντομα ότι η κοινωνία και το κόμμα τρέχουν μπροστά, ενώ οι ίδιοι έχουν μείνει χρόνια πίσω, σαν αποκαΐδια μιας εποχής, που έσβησε!
Με επιστολή μου στον πρόεδρο του κόμματος και στον γραμματέα οργανωτικού, γνωστοποιώ και εγγράφως τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονται στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας και την αήθη πρωτοτυπία, που ακολούθησε ο κ. Νταόπουλος να μην καταγράψει όλους τους ενδιαφερόμενους για τη δημαρχία ως όφειλε και όπως συνέβη σε όλες τις ΝΟΔΕ της Ελλάδος!

Προηγούμενο άρθροΣε 15′ 1/10/2018
Επόμενο άρθροΕλληνοφρένεια 1/10/2018