Σε σχόλιο που διένυμε η Δημοτική Αρχή στη προσπάθεια της να επικρίνει την ερώτηση του Ιάσονα Αποστολάκη για την ακριβή και πιθανώς αχρείαστη αλλαγή από τη ΔΕΥΑΜΒ των αγωγών στην οδό Καραμπατζάκη, καθως και στην αντίδραση Σκοτινιώτη στα όσα είπε ο κ. Μπέος χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο για το 1 εκ που πληρώθηκε στην ΕΡΓΗΛ, ενώ επί δικών του ημερών έχει δοθεί ποσό 4,7 εκ (ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα της στείλει φιλάκια)…. αναφέρει μη λέγοντας το παραμικρό για την ταμπακιέρα:

” Δεν μπόρεσε να περιμένει την αυριανή μέρα, που επισήμως επιτρέπονται και πάλι οι κάθε είδους παραστάσεις, ο τοπικός θίασος του πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ Δημάρχου, γνωστού και ως Τίποτα, του μικρού Ιάσονα και των κομπάρσων – συντρόφων του Παππά και του Παπαδημούλη και των παρακμιακών οικολόγων της Πρωτοβουλίας, που έρχονται από την εποχή του Νεάντερνταλ…  έτσι έσπευσαν να  παρουσιαστούν από σήμερα στο κοινό του Βόλου στους ρόλους των επικριτών της Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου, που η αλήθεια είναι ότι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, διασκέδασαν πολύ κόσμο. Ηταν και η χθεσινή έκτακτη εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και προφανώς φοβήθηκαν τον ανταγωνισμό. Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς υπάρχει και άλλη μια αλήθεια. Κούρασαν με τις σαχλαμάρες τους και πλέον ούτε μειδίαμα προκαλούν. Ένα αποτυχημένο μπουλούκι κατάντησαν, που ψάχνει λίγη προσοχή στους δρόμους και τις πλατείες. Εχουν την κατανόηση και τον οίκτο μας, αλλά όχι και την προσοχή μας. Ισως στο μέλλον όταν κάνουμε το «Ξενώνα του αποτυχημένου πολιτικού» να ασχοληθούμε μαζί τους. Προς το παρόν το ενδιαφέρον μας αποκλειστικά συγκεντρώνεται στην πόλη και τους πολίτες”.

Η δε κατάληξη του σχολίου πάντως… λαμβάνοντας υπόψη τη θέση της Δημοτικής Αρχής για το εργοστάσιο SRF/RDF ως κακόγουστο αστείο εκλαμβάνεται…. Η δε απάθεια της στο θέμα του Περιφερειακού και της ταλαιπωρίας των πολιτών που συνεχίζεται μετά από τα πέντε χρόνια και της δικής της απραξίας…μπορεί όντως να χαρακτηρισθεί και ως θράσος.