Όπως σημειώνει σε ανάρτηση της η Βολιώτης συγγραφέας:

“Σήμερα ένα νέο βιβλίο μου ξεκινά το ταξίδι του.
Τίτλος του “Ίσκιοι στο φως”.

Το περιμένατε. Όλοι μας το περιμέναμε.

Είναι μια συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο του Μ. Σιδέρη, τον οποίο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ!!! Γιατί η έκδοση ενός βιβλίου είναι, στα σίγουρα, μια συλλογική δουλειά.

Το νέο μου βιβλίο αναφέρεται στις ανθρώπινες σχέσεις, στις δύσκολες σχέσεις των συζύγων, ακόμη κι όταν παύουν να είναι “νυν” και γίνονται “πρώην”. Στις σχέσεις εκείνες, όπου ο εγωισμόςκαι η τάση του ενός για εξουσία πάνω στον άλλον δημιουργούν καταστάσεις ζοφερές. Οι σελίδες του βιβλίου είναι ποτισμένες από τη μια με φόβο και αγωνία, από την άλλη με δύναμη, έρωτα, δημιουργία και προσφορά. Γιατί δεν ήταν σκοπός μου να γράψω για τα δύσκολα, αλλά για το σθένος που γεννιέται μέσα από το ίδιο το θύμα, μέσα από την απόφαση που παίρνει ν’ αλλάξει τη ρότα του, να γυρίσει σελίδα με το όποιο κόστος, να γεμίσει χρώμα και φως τη ζωή του.

Γιατί το σκοτάδι και τον ήλιο τα έχουμε μέσα μας. Αυτά καθορίζουν την ύπαρξή μας. Από εμάς εξαρτάται ποιό απ’ τα δυο θα διαλέξουμε σαν πυξίδα ζωής.

Οι ” Ίσκιοι στο φως” είναι ένα βιβλίο που υμνεί τη ΓΥΝΑΙΚΑ και την ΔΥΝΑΜΗ της. Μια δύναμη που αγνοεί κι όμως την κουβαλά μέσα της. Μια δύναμη που την μαθαίνει σιγά – σιγά καθώς πολεμά για τον εαυτό της και κερδίζει και από μια μάχη.

Είναι ένα βιβλίο γεμάτο μηνύματα και θαρρώ πως θ’ αγγίξει κάθε είδους γυναίκα. Τόσο την χειραφετημένη, όσο και κείνη, την άλλη, που ακόμη παλεύει για τις ισορροπίες της.

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στις γυναίκες που τόλμησαν και διεκδίκησαν τα όνειρά τους!Αφιερωμένο στις γυναίκες που δεν έπαψαν ποτέ να οραματίζονται μια νέα αυγή γεμάτη φως”….