Μετά και την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών της 19ης Μαΐου 2024 στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Μαγνησίας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στις εκλογές των οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου και όλους τους μηχανικούς της Μαγνησίας και όχι μόνο, που εμπιστεύτηκαν την παράταξη μας, με αποτέλεσμα να πετύχουμε μια σαρωτική νίκη, πέρα από κάθε προσδοκία.
Δεν είναι τυχαίο ότι το ποσοστό ρεκόρ (62,18%), οι 31 έδρες στην τοπική Αντιπροσωπεία και η ισχυρή εκπροσώπηση στην Κεντρική Αντιπροσωπεία με τους συναδέλφους Ν. Καπούλα, Α. Αναγνώστου, Ε. Αντωνίου και Λ. Κίσσα, κατέδειξαν ότι οι διπλωματούχοι μηχανικοί της περιοχή μας, εμπιστεύονται την μέχρι τώρα πορεία μας.
Αυτό μας επιφορτίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τόσο τις προκλήσεις στη νέα εποχή που αφορούν στο επάγγελμα του μηχανικού, όσο και τα προβλήματα που αναδύονται στην καθημερινότητα και αποτελούν πολλές φορές τροχοπέδη στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.
Το ΤΕΕ Μαγνησίας θα συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο που έχει χαράξει η πρόεδρος μας Νάνσυ Καπούλα, ακολουθώντας πιστά τις αρχές του. Δουλειά, σύμπνοια, ομοψυχία και κοινές δράσεις είναι αυτές που το έχουν αναδείξει σε ένα από τα καλύτερα περιφερειακά τμήματα της χώρας με καίριες παρεμβάσεις και τεκμηριωμένες επιστημονικές απόψεις μη αμφισβητήσιμες.
Παραμένουμε πιστά δίπλα στον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά και συνεργατικά για το κοινό καλό του κλάδου μας.

Προηγούμενο άρθροΑπολύμανση αύριο στο δίκτυο ύδρευσης σε Ριζόμυλο – Στεφανοβίκειο
Επόμενο άρθροΓελοιοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου: Έπαιζαν Καζαντζίδη στο κινητό ενώ μιλούσε ο Μ.Τσάμης” (video)