Ο Κ.Τζανακούλης Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ακουει ή κάνει παράβαση καθηκόντος όταν δεν παρεμβένει στα όσα συμβαίνουν ;

Πηγή video: gegonota.news

Ένα 24ωρο μετά την προεκλογική στήριξη Μπέου στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην σύσκεψη της Λάρισας όπου ο Δήμαρχος Βόλου αντιμετωπιστηκε από το κυβερνητικο κλιμάκιο ως ο Δήμαρχος του οποίου τα προβλήματα επιλύονται real time από τον πρωθυπουργό, το Δημοτικό Συμβούλιο για πολλοστή φορά γελοιοποιηθηκε με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

Την ώρα που τοποθετούνται ο σύμβουλος της μειοψηφίας Μάκης Τσάμης ξαφνικά ακούστηκε από κινητό συμβούλου της πλειοψηφίας λαϊκό άσμα του Στέλιου Καζαντζίδη με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να κάνει πως δεν ακούει και τον Α. Μπέο να προτρέπει ν’ ανέβει η ένταση στον ήχο του κινητού γελώντας. Μάλιστα ο κ. Μπέος .φώναζε στη συνέχεια ότι η ομάδα μειοψηφίας αποτελείται από δημοκράτες του «κ@@@ου», ενώ ο Θ.Θεοδώρου τονιζε πως μαθήματα δημοκρατίας και ευπρέπειας δεν δέχεται.

Το απίστευτο σε όλα αυτά είναι στάση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κ.Τζανακούλη – πρώην Δημάρχου Λάρισας- ο οποίος κάνει το κοροϊδο σε όλα αυτά τα φαινόμενα που εκτυλίσσονται στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου και δεν παρεμβαίνει ως έχει υποχρέωση σε όλα τα περιστατικά εκχιδαισμού που λαμβάνουν χώρα.

Προηγούμενο άρθροΔΚΜ: “σαρωτική νίκη πέρα από κάθε προσδοκία”
Επόμενο άρθροΣτον Ριζόμυλο ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος