Παρακαλούμε τα μέσα  που δημοσιεύουν το ατυχές περιστατικό με τη μικροβιολογική επιβάρυνση του νερού ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στις περιοχές Ριζόμυλος και Στεφανοβίκειο να μην στοχοποιούν όλη τη Μαγνησία καθώς στα υπόλοιπους δήμους του νομού  δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το δίκτυο ύδρευσης παρακολουθείται τακτικά, ώστε να ενημερώνεται έγκυρα ο πληθυσμός είτε που ζει εκεί είτε που επισκέπτεται τη Μαγνησία. 

Υπάρχει ενισχυμένη επιτήρηση άλλωστε σε όλη τη Θεσσαλία, γίνονται τακτικά μετρήσεις από την Περιφέρεια τους Δημους τα αρμόδια τμήματα του  Πανεπιστημίου τόσο για την ποιότητα του νερού -λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (χλωρίωση, συντηρήσεις κλπ) διασφαλίζοντας την καταλληλότητα του νερού με το οποίο υδροδοτείται η πόλη του Βόλου αλλά και το Πήλιο και τα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα οσον και για την ποιότητα των θαλασσών.

 Παρακαλούμε να διαχέετε μόνο συγκεκριμένες  πληροφορίες για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα με τίτλους που δεν συνδέουν ΟΛΗ τη Μαγνησία με το μεμονωμένο περιστατικό στο Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Νάσου Ηλιόπουλου με τον Νίκο Παπαπέτρο
Επόμενο άρθροΚΚΕ: «Κρατική αναισθησία εδώ και χρόνια για τα άτομα με αναπηρία»