Σχολιάζοντας τη σημερινή -μοναχική, τελικά- συνέντευξη τύπου του Α. Μπέου, η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» αναφέρει:

«Χθες, μάθαμε ότι η μάχη κατά του «παλιού, σάπιου πολιτικού συστήματος» γίνεται αλιεύοντας(αναμενόμενες, είναι αλήθεια) πολιτικές «κουμπαριές» από το παλιό σύστημα, παρά τις αμοιβαίες «φιλοφρονήσεις» που ανταλλάσσονταν μέχρι πρόσφατα. 

Σήμερα, ήταν η σειρά να ζήσουμε, για μια ακόμη φορά, το πολιτικό ναυάγιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Η φαρσοκωμωδία των προεκλογικών εξαγγελιών για έργα που θα έπρεπε να έχουν ήδη ολοκληρωθεί, είναι ο φερετζές μιας χαμένης πενταετίας. 

Με τούτα και με τ’ άλλα, η απερχόμενη δημοτική αρχή κλείνει μια ολόκληρη πενταετή θητεία, χωρίς να έχει ξεκινήσει ούτε ένα νέο έργο ΕΣΠΑ. Κερδίζει, λοιπόν, επάξια τον τίτλο της πιο αποτυχημένης δημοτικής αρχής στη μεταπολιτευτική, τουλάχιστον, ιστορία της πόλης.  

Και το χειρότερο, ολοκληρώνει  τον κύκλο της βουτηγμένη στον βούρκο του πολιτικού αμοραλισμού, στέλνοντας το μήνυμα στην κοινωνία ότι μπροστά στη βουλιμία της εξουσίας, τα πάντα επιτρέπονται.».

Προηγούμενο άρθροΕντός ορίων οι διοξίνες στην ΑΓΕΤ. Οnline λειτουργία του Αυστριακού συστήματος Dioxin Monitoring System
Επόμενο άρθροΣυγκίνηση: Έφυγε η Μαρίτσα η μία από τις τρεις «γιαγιάδες της Λέσβου»