Το ΕΠΑΛ Αγριάς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την 1η  εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 από τις 9.00 έως τις 13.00 στον αύλειο χώρο του σχολείου. Το ΕΠΑΛ ένωσε τις δυνάμεις του με τα άλλα σχολεία της Αγριάς, με σκοπό την προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο, συγκεντρώνοντας 20 μονάδες αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Διευθύνσεων, των Συλλόγων Διδασκόντων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων Α’/Βάθμιας και Β’/Βάθμιας της Αγριάς, σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας και την Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Γ. Ν. Βόλου.

Η Πρόεδρος κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ., επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, καθηγητές, γονείς που προσήλθαν και ιδιαίτερα στους μαθητές που προσέφεραν αίμα για πρώτη φορά.

Επίσης, εκφράζουν τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες στη Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αγριάς Δρ Βάσσα Παρασκευά για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Θαλασσαιμίας, για πολλοστή φορά.

   Τέλος, ευχαριστούν θερμά την Ιατρό κ. Σταμάτη Γεωργία και τις κ. Χατζηγαλανού Αριστέα, κ. Παπαγιάννη Ευαγγελία και κ. Δαλαμάγκα Ιωάννα,  του νοσηλευτικού προσωπικού της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βόλου, που συνόδευσαν την κινητή μονάδα, για την άριστη συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να απευθυνθεί σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και όλους τους φορείς που διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες και στηρίζουν έμπρακτα και ανιδιοτελώς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η προσφορά αίματος είναι προσφορά ζωής και ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης και αγάπης.

Προηγούμενο άρθροΟδική σύνδεση Βερδικούσιας – Αγρελιάς
Επόμενο άρθροΧαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι