Η χθεσινή εμφάνιση Μπέου στην αγαπημένη του εκπομπή στην TRT είχε και μία προαναγγελία καταγγελίας στη δικαιοσύνη εις βάρος του Προέδρου του Γηροκομείου κ. Π.Πάνου. Αφού πρώτα με το γνωστό του θυμωμένο ύφος καταδίκασε από τηλεοράσεως την Διοίκηση του Ιδρύματος ότι κάτι συμβαίνει που πρέπει να διερευνηθεί και ότι θα πάει ο ίδιος τις καταγγελίες στον Εισαγγελέα , πρόσθεσε μειλίχια ότι ο ίδιος δεν λέει κάτι… απλώς είναι υποχρεωμένος εφ’ όσον ήρθαν σε γνώση του καταγγελίες να τις παρουσιάσει στη δικαιοσύνη προς διερεύνηση. Μένει λοιπόν να φανεί αν θα είναι και αυτές  άνθρακες όπως αποδείχτηκαν και οι προηγούμενες.

Η υπόθεση ωστόσο έχει “ουρά”… δεν είναι τόσο απλή: Το ερώτημα  που τίθεται είναι, γιατί επιτίθεται ο κ. Μπέος στο Γηροκομείο; Η απάντηση που δίδουν λοιπόν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη πόλη, είναι ότι, πίσω  από τις δήθεν ή πραγματικές καταγγελίες, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν πολιτικές εκλογικές σκοπιμότητες. Το Γηροκομείο, η διοίκηση το προσωπικό του και οι πολίτες που το στηρίζουν, είναι μία μεγάλη δεξαμενή ψήφων που δεν ελέγχει ο κ. Μπέος και η οποία παραδοσιακά ακουμπά στο μεγαλύτερο μέρος της στη τοπική ΝΔ δηλαδή στην υποψηφιότητα της κας Καπούλα, η μητέρα της οποίας έχει διατελέσει επί χρόνια μέλος της διοίκησης του Ιδρύματος επί Νομαρχίας. Το Γηροκομείο λοιπόν και τα πρόσωπα που το υπηρετούν – κυρίως ο Πρόεδρός του με τον οποίο ο κ. Μπέος έχει συγκρουστεί σφόδρα με αφορμή την περίφημη συναυλία για το Γηροκομείο όπου υπήρξε θέμα με τα λεφτά και το ΦΠΑ που είχαν συγκεντρωθεί στο Δημαρχείο και την εταιρεία διοργάνωσης https://www.thessaliatv.gr/news/23107/ppanos-o-mpeos-eythynetai-gia-th-krish-sto-ghrokomeio-boloy/–  τα οποία δεν ελέγχει ο κ. Μπέος, πλέον βρίσκονται στο εκλογικό του στόχαστρο. Το  ερώτημα  βεβαίως είναι εάν ο Μπέος έχει όρια -που δεν έχει δείξει να έχει – και  εάν θα εφαρμόσει ως προεκλογική τακτική για την διατήρηση της εξουσίας του, τη γνωστή κρεατομηχανή σπίλωσης ανθρώπων που έχει επιδείξει και στο παρελθόν με τις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις και τις εντυπωσιακές παρουσίες του για τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων στην Εισαγγελία πάντα με δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες .

Τώρα εάν αυτές οι κινήσεις Μπέου θα οδηγήσουν τον κ. Πάνο και άλλους  στο ψηφοδέλτιο της κας Καπούλα, αυτό είναι κάτι που θα φανεί σύντομα.

Προηγούμενο άρθροΜέχρι το 2023 έτοιμη με 92 εκ. του ΕΣΠΑ η ηλεκτροκίνηση Βόλου-Λάρισας
Επόμενο άρθροΗ Λάρισα δείχνει τον δρόμο στον ΣΥΡΙΖΑ,παρά τα λάθη που έγιναν. Η πόλη προέχει…