Η ΔΕΥΑΜΒ “κόβει” το νερό στους οφειλέτες

Σε διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών θα προχωρήσει από την ερχόμενη εβδομάδα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου. Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΥΑΜΒ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι από την Δευτέρα 3 Ιουνίου η υπηρεσία θα προβεί σε διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς Γκλαβάνη, Ρήγα Φεραίου, Ειρήνης Καλλιγά (Χορευτού) και Αργοναυτών, καθώς και από τις οδούς Ζάχου, Γ. Δήμου, Φιλιππίδη και Ρήγα Φεραίου.

“Υπενθυμίζουμε ότι διακοπές υδροδότησης επιβάλλονται στις καταναλώσεις που έχουν δύο ανεξόφλητους λογαριασμούς. Η Δευτέρα 3 Ιουνίου παρέχεται ώστε οι υπόχρεοι να προβούν σε τακτοποίηση των οφειλών.

Παρακαλούμε τους πολίτες που έχουν ανεξόφλητους λογαριασμούς να προσέλθουν στην υπηρεσία για τακτοποίηση των οφειλών, ώστε η υπηρεσία να μην αναγκαστεί να προβεί σε διακοπές υδροδότησης και οι ίδιοι να μην επιβαρυνθούν με τα τέλη επανασύνδεσης”.

Προηγούμενο άρθροΝέα ελπίδα για τη θεραπεία καρκίνου στον πνεύμονα: «Εντυπωσιακά αποτελέσματα» σε κλινικές δοκιμές φαρμάκου
Επόμενο άρθροΕγκαταστάθηκε ο εργολάβος για την επισκευή του Ελληνομουσείου Ρήγα Φεραίου στην Ζαγορά