




Με ανυπομονησία περίμενε ο βρετανικός λαός το σημερινό Trooping the Colour, την εντυπωσιακή στρατιωτική παρέλαση προς τιμήν των επίσημων γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου.
Η φετινή λαμπερή εκδήλωση είναι η δεύτερη για τον βασιλιά Κάρολο, που ωστόσο, έχει σημαδευτεί από τις κακοτυχίες που ταλανίζουν το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει, ωστόσο, θα παραστεί κανονικά στην εκδήλωση προς τιμήν του. Η μόνη διαφορά είναι το ότι δεν εμφανίστηκε έφιππος αλλά με βασιλική άμαξα με την Καμίλα στο πλευρό του.
Το άλλο σημαντικό γεγονός της ημέρας ήταν το ερώτημα αν θα παραβρεθεί η Κέιτ Μίντλετον στο Trooping the Colour. Οι φήμες οργίαζαν μέχρι την τελευταία στιγμή, που η ίδια, μέσω μιας ανάρτησης στα social media επιβεβαίωσε την παρουσία της στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.
Η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία ενώ απέχει από τα βασιλικά της καθήκοντα.
Η παρουσία της στο Trooping the Colour είναι η πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά την διάγνωση με τον καρκίνο, εδώ και έξι μήνες.
H πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον:
H Κέιτ Μίντλετον φορώντας λευκά και μαζί με τον Γουίλιαμ με τα τρία τους παιδιά, έφτασαν στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με λιμουζίνα για να παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση.
Πηγή: iefimerida.gr
