Δεύτερο ταξίδι Αγοραστού μέσα σε δύο μήνες παρέα με τον αγιογράφο του Σωτήρη Πολύζο για τις ανάγκες της επικοινωνιακής προπαγάνδας του Περιφερειάρχη που καταντά προκλητική μέσα από τις fake συνεντεύξεις του από τα open studio του Eυρωκοινοβουλίου. Το νέο ταξίδι στην εβδομάδα των Περιφερειών έδωσε την ευκαιρία στους δύο άνδρες να απογειώσουν την πρακτική της τηλεοπτικής προπαγάνδας, ιδιαίτερα όταν ο περιφερειάρχης δήλωνε ότι δεν κοιμόταν με το έργο της Κάρλας που ευτυχώς παραδέχτηκε ότι του το έδωσε η κυβέρνηση να το διαχειριστεί το 2014 με έτοιμους πόρους από τις δημόσιες επενδύσεις, λησμονώντας όμως και πάλι να θυμίσει ότι το έργο ήταν τελειωμένο στο 94%. Είναι απίστευτη δε η ροπή του κ. Αγοραστού στην ακατάσχετη λατρεία του εαυτού του, ως αποτελεσματικού πολιτικού προσώπου best πρακτικής. Εντυπωσιακή είναι και η αίσθηση που δίνει ο αγιογράφος Σωτήρης στον τηλεθεατή μιλώντας με τον κ. Αγοραστό, ότι τον θαυμάζει πραγματικά για τα επιτεύγματά του, για τη αλήθεια του  και για την πλημμυρισμένη από εγκράτεια πολιτική σεμνότητα.

ΥΓ: Από τις επαφές του με τους ευρωβουλευτές, ο Περιφερειάρχης κατάφερε να κλείσει με τον Ζαγοράκη ποδοσφαιρικά αγώνα με τους παίκτες της Εθνικής του 2004 με φιλανθρωπικό αλλά και προεκλογικό χαρακτήρα. Μπράβο…

ΥΓ: Που είναι Νίκος Τσιλιμίγκας από τότε που ξαναπηρε το χρίσμα; Αυτή η ερώτηση είναι χωρίς απάντηση μέχρι στιγμής… ο συμπαθής γιατρός κάποια στιγμή θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει ότι είναι ο αντίπαλος που πραγματικά απειλεί τον κ. Αγοραστό. 

Προηγούμενο άρθροΝέα χρονιά με πλούσια δράση για την ΧΕΝ Βόλου
Επόμενο άρθροΣτον Γλέζο μόνον δημοκράτες… οι άλλοι πόρτα και σωστά…