Ευχαριστίες του Χρήστου Μπουκώρου προς τους πολίτες για την πολυπληθή εκδήλωση

Με εντυπωσιακή συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη στο ξενοδοχείο Volos Palace η τελική πολιτική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών.
Την εκδήλωση οργάνωσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο καταγόμενος από τον Βόλο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κων. Κυρανάκης. Ο υφυπουργός, που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες του Βόλου, αναφέρθηκε στη σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κάνοντας εκτενή αναφορά στα εθνικά μας θέματα και πώς αυτά επηρεάζονται από το ευρωπαϊκό περιβάλλον. Επίσης, αναφέρθηκε στην ψηφιακή διακυβέρνηση και κυρίως στο ψηφιακό κτηματολόγιο, μεταρρυθμίσεις, τις οποίες καταχειροκρότησαν οι πολίτες.


Ο Χρήστος Μπουκώρος στη σύντομη ομιλία του δήλωσε ότι νωρίτερα το μεσημέρι αισθάνθηκε ιδιαίτερη περηφάνια και ικανοποίηση για τα εγκαίνια του νέου Κτηματολογικού Γραφείου στον Βόλο, μια νέα υπερσύγχρονη υπηρεσία, η οποία συνιστά μεγάλη εξέλιξη και άλμα στο μέλλον, που θέτει τέλος στις άθλιες εικόνες και στις προσβλητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ζήτησε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αποτελούν τη μοναδική πραγματική δύναμη προόδου για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Μετά την εκδήλωση, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας, που έδωσαν βροντερό παρών και έστειλαν μήνυμα νίκης με τη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση. Θέλω να ευχαριστήσω για την παρουσία τους την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, τους πρώην βουλευτές Θανάση Λιούπη και Κώστα Μαραβέγια, τους δημάρχους Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη και Ζαγοράς-Μουρεσίου Κων. Καραγεωργίου, τον υπ. ευρωβουλευτή Βασίλη Σακελλάρη, τους πρώην δημάρχους Βόλου Κυριάκο Μήτρου και Αισωνίας Δημήτρη Καντόλα, τους αντιδημάρχους Βόλου και άλλων περιφερειακών δήμων, τους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, καθώς και τους εκπροσώπους όλων των φορέων της Μαγνησίας, όπως οι πρόεδροι του Δικηγορικού και Ιατρικού Συλλόγου, του ΤΕΕ Μαγνησίας, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, του Συλλόγου Δασκάλων και της ΕΛΜΕ, της ΔΕΕΠ, της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και της ΔΗΜΤΟ Βόλου.
Η συγκέντρωση, το κλίμα και ο ενθουσιασμός των πολιτών απέδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η καλύτερη επιλογή και η πραγματική αξιόπιστη πολιτική δύναμη και για τις ευρωεκλογές. Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα της συμμετοχής. Όλοι στις κάλπες. Δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία για το μέλλον μας, να πάει χαμένη».

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ
Επόμενο άρθροΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΕ Α.Π.Θ. ΚΑΙ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ