Την άμεση ανάκληση του συνόλου του βεβαιωτικού καταλόγου ύδρευσης Α΄ εξαμήνου 2021 , στη δημοτική ενότητα Αργαλαστής, ζήτησε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Νοτίου Πηλίου , η ομάδα της μείζονος μειοψηφίας, δια του επικεφαλής του κ. Παπαδημητρίου Μιλτιάδη .
Σε δήλωσή του αναφέρει ότι, «παρά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε με τις εξωπραγματικές και υπέρογκες χρεώσεις στον προηγούμενο λογαριασμό ύδρευσης, που αφορούσε το Β΄ εξάμηνο του 2020, στην περιφέρεια Αργαλαστής και τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής ,μετά από συνεχείς διαγραφές ποσών στην οικονομική επιτροπή φουσκωμένων λογαριασμών , ότι η κατάσταση δημιουργήθηκε λόγω σωστών μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν από την τωρινή δημοτική αρχή και δεν θα επαναληφτεί στο μέλλον, οι δημότες παρέλαβαν τους νέους λογαριασμούς ύδρευσης που αφορούν το Α΄ εξάμηνο του 2021 και πολλοί κινδύνευσαν από εγκεφαλικά επεισόδια βλέποντας τα ποσά που τους ζητούν να πληρώσουν, ο κ Μιτζικός και οι συνεργάτες του .
Λογαριασμοί που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν τα 1000 ή και πολλαπλάσια ευρώ και αφορούν συνδέσεις παροχές νερού σε σπίτια, παρέλαβαν δημότες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους .
Νέο κύμα ενστάσεων εκκρεμεί πλέον στην υπηρεσία ύδρευσης του δήμου , η οποία δεν μπορεί να τις διαχειριστεί, περιμένοντας λύση από τη δημοτική αρχή . Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο λογαριασμός που επισυνάπτουμε και αφορά λογαριασμό ύδρευσης σπιτιού στην Αργαλαστή, ποσού 2.900,00»
Ο κ Παπαδημητρίου ζήτησε από τον κ. Μιτζικό την ολοκληρωτική απόσυρση των λογαριασμών ύδρευσης του Α΄ εξαμήνου 2021 και κάλεσε το δήμαρχο και τους συνεργάτες του, «να σοβαρευτούν επιτέλους μετά από 3 χρόνια στο τιμόνι του δήμου Νοτίου Πηλίου και να σταματήσουν μέσω της αδιαφορίας τους και τις παντελούς έλλειψης προγραμματισμού , τον κατήφορο και την πλήρη αποσύνθεση στην οργανωτική δομή των υπηρεσιών του δήμου Νοτίου Πηλίου».

Προηγούμενο άρθροΜεϊκόπουλος: Σοβαρά ερωτήματα ασφάλειας για τη Μονάδα LNG που αδειοδοτήθηκε να κατασκευαστεί στο Βόλο
Επόμενο άρθροΗ πίτα του Κέντρου Πρόληψης