Την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 20:00, ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης θα πραγματοποιήσει ομιλία στην παραλία του Βόλου, μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με φορείς της πόλης και με κινήσεις πολιτών.

Με τους εκπροσώπους του Τουρισμού συναντήθηκαν Ζ. Ακριβούλη και Ν. Μυλόπουλος

Με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας Γ. Ζαφείρη και την πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Μαγνησίας Ε. Διανελλάκη συναντήθηκαν την Πέμπτη 30 Μαΐου οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Αριστεράς Ζ. Ακριβούλη και Ν. Μυλόπουλος.

Η κλιματική κρίση, η περιβαλλοντική υποβάθμιση, οι διεθνείς οικονομικές αναταράξεις καθώς και οι χρόνιες παθογένειες που χαρακτηρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, τονίστηκαν στην ουσιαστική και ειλικρινή συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του τουρισμού στη Μαγνησία και στη χώρα γενικότερα.

Επιπλέον, επισημάνθηκαν η ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών, η προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής, ο κρίσιμος ρόλος του αεροδρομίου κεντρικής Ελλάδας και η ανάγκη ενθάρρυνσης των συνεργασιών μεταξύ όλων των δρώντων που εμπλέκονται στην υπόθεση της τουριστικής ανάπτυξης.

Ειδικότερα, από την πλευρά της Νέας Αριστεράς και με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές, υπογραμμίστηκε η σημασία διεκδίκησης και υλοποίησης ενός ολιστικού σχεδίου που θα οραματίζεται ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης για τη Θεσσαλία. Ένα μοντέλο που θα απορρίπτει τη νεοφιλελεύθερη προσέγγιση της αλόγιστης και ανορθολογικής μεγέθυνσης και θα στηρίζεται στην ήπια κλίμακα που θα ευνοεί την κοινωνική συνοχή και ευημερία.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και τα μέλη της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας, Α. Καλαμαράς, Β. Κατσαρδή και Γ. Σταμπουλής.

Προηγούμενο άρθροΚουρέτας: 100 τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας – Η Περιφέρεια αντέδρασε αμέσως μόλις ενημερώθηκε
Επόμενο άρθροΠρωταθλήτρια στην κωπηλασία η κόρη του Βολιώτη πρωταθλητή Βασίλη Λυκομήτρου