Για να αποδείξει ο Αχιλλέας Μπέος ότι τα πρόσωπα που προέρχονται από την ανανεωτική αριστερά και αποχώρησαν Ή διαγράφηκαν από το ΚΚΕ, είναι αριβίστες και μετέχουν στην “Συμμαχία για τον Βόλο” που διεκδικεί τον Δήμο, περιφέρει στα Μέσα Ενημέρωσης και  διαβάζει άρθρο του εκλιπόντος Αντώνη Παππά, ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ , εναντίον των πρώην  “συντρόφων” του που είχαν αποχωρήσει από το κόμμα . Η οικογένεια του Αντώνη Παππά, με σημαντική ιστορία στον αθλητισμό της πόλης του Βόλου, στον συνδικαλισμό και την αυτοδιοίκηση απαγορεύει στον Αχιλλέα Μπέο να τον επικαλείται και τονίζει πως όταν ο Α. Μπέος μιλάει για διαπλοκή και οικονομικές συναλλαγές, να κοιτάζεται στον καθρέφτη.

Η επιστολή της οικογένειας στα gegonota.news 

Ακουσαμε χθες το μεσημέρι στο astra tv τον Δήμαρχο A. Μπέο να διαβάζει ένα παλιό άρθρο του πατέρα μας στο οποίο εκείνος κατηγορεί τους πρώην συντρόφους του που εγκατάλειψαν το ΚΚΕ, προκειμένου να καταλάβουν αξιώματα και να ωφεληθούν μέσω της διαπλοκής και της εύνοιας δικων τους ανθρώπων.
Προσπαθούσε ο κ. Μπέος διαβάζοντας αυτό το άρθρο να πείσει τους δημότες του Βόλου ότι οι υποψήφιοι με τη <Συμμαχία για το Βόλο > είναι αριστεροί αυτής της κατηγορίας.
Οσο το διάβαζε και αναφέρονταν στα διαπλεκόμενα συμφέροντα , στην αξιοποίηση δημοσίων θέσεων από κάποιους αιρετούς προκειμένω να ευνοηθούν οι ιδιοι και τα συγγενικά τους πρόσωπα, όσο μιλούσε για οικονομικές συναλλαγές και εξυπηρέτηση των ημετέρων, απορούσαμε γιατί δεν κοιτούσε εναν καθρεφτη.
Ο πατέρας μας γνώριζε καλά το ποιόν του κ. Μπέου πολύ πριν εκείνος έρθει στη πόλη μας κι απογοητεύτηκε πραγματικά όταν πληροφορήθηκε από φίλους του ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Αθήνας οτι τελικά έρχεται στο Βόλο.
Θα παρακαλούσαμε λοιπόν τον κ.  Μπεο να μην ξαναβάλει το όνομα του πατερα μας στο στόμα του. Τις τελευταίες μέρες τον έχουμε σκεφτεί παρα πολυ και και αναλογιζόμαστε τη θλίψη που θα είχε αν έβλεπε όλα αυτά που συμβαίνουν στην πόλη και στο Δημαρχείο.
Γιατί ο πατέρας μας αγαπούσε τον Βόλο αληθινά και τον υπηρέτησε πάντα με γνώμονα το καλο των δημοτών.
Ήταν πάντα υπέρμαχος της αξιοκρατίας και του δικαίου.
Ο πατέρας μας όμως αγαπούσε και  ολους τους ανθρώπους αληθινά .Και πάντα ήταν με το μέρος των αδυνάτων. Προέρχονταν κι αυτός από τα λαϊκά στρώματα , αλλα ήταν άνθρωπος καλλιεργημένος που φερόταν με σεβασμό και ευγένεια σε καθε συνομιλητή του, χαρίσματα άγνωστα προς εσάς κ. Μπέο.
Ο πατερας μας λάτρευε τον αθλητισμό , όλα τα αθλήματα ,όλες τις ομάδες, όχι όμως τα στοιχήματα .Είχε μια ιδιαίτερη αγάπη στον Ολυμπιακό Βόλου από τον οποίο και αναδείχθηκε και τον οποίο εσείς διαλύσατε κ Μπέο.
Λάτρευε επίσης τη φυση, το πράσινο, τα δέντρα. Πολλά όμως απο τα δεντρα που εκείνος φρόντισε να φυτευτουν στην πόλη, εσείς κοιτάξατε να τα ξεριζώσετε
Να είστε σίγουρος λοιπόν κ Μπεο ότι αν μπορούσε να είναι παρόν θα βρίσκονταν απέναντι σας και το μόνο πράγμα που θα σας έλεγε θα ήταν να απαλλάξετε την πόλη από την παρουσία σας το συντομότερο δυνατόν.
Τα παιδια του εκλιποντως Αντώνη Παππά
Απόστολος Παππας και Κατερίνα Παππά

Προηγούμενο άρθροΕνεργοί Πολίτες: Ανεπεξέργαστα λύματα στον Παγασητικό
Επόμενο άρθροΠου επιτρέπεται το μπάνιο στον Παγασητικό