Στον Δήμο Βόλου σε σύνολο 555 μόνιμων υπαλλήλων προσήλθαν να ψηφίσουν οι 344 και μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων η παράταξη «Απ. Πλαγεράς» έλαβε 199 ψήφους, η ΔΑΣ – ΟΤΑ 116, ενώ βρέθηκαν 17 λευκά και 12 άκυρα.

Τα αποτελέσματα της κάλπης των υπαλλήλων αορίστου χρόνου που υπηρετούν στον Δήμο Βόλου και τους ΟΤΑ της χερσαίας Μαγνησίας ανέδειξαν πρώτη δύναμη την παράταξη «Απ. Πλαγεράς» με 156 ψηφοδέλτια, ενώ η ΔΑΣ – ΟΤΑ έλαβε 140 ψήφους. Να αναφερθεί ότι σε σύνολο 521 υπαλλήλων αορίστου χρόνου ψήφισαν οι 303.
Στον Δήμο Αλμυρού στους μόνιμους υπαλλήλους η παράταξη «Απ. Πλαγεράς» έλαβε 35 ψήφους και η ΔΑΣ – ΟΤΑ 17, στον Δήμο Ρήγα Φεραίου 17 και 12 ψήφους αντίστοιχα. Στον Δήμο Νοτίου Πηλίου το ψηφοδέλτιο «Απ. Πλαγεράς» έλαβε 21 ψήφους και η ΔΑΣ – ΟΤΑ 0, ενώ στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου 9 ψήφους ο «Απ. Πλαγεράς» και 0 η ΔΑΣ- ΟΤΑ.
Στον Δήμο Σκιάθου στους μόνιμους υπαλλήλους η παράταξη «Απ. Πλαγεράς» έλαβε 55 ψήφους και η ΔΑΣ – ΟΤΑ 25, ενώ στους αορίστου οι ψήφοι ήταν 6 και 1 αντίστοιχα. Να αναφερθεί ότι το επίσημο πρακτικό από τη Σκιάθο εστάλη με φαξ και θα ελεγχθεί εκ νέου σήμερα, ενώ τα αποτελέσματα από τους Δήμους Σκοπέλου και Αλοννήσου θα ανακοινωθούν σήμερα.

Προηγούμενο άρθροΗ ποιητική συλλογή του Δ.Κουτσιφέλη
Επόμενο άρθροΑγοράζει ο ΟΛΒ το λεωφορείο για τα παιδιά με αναπηρία του ΕΕΕΕΚ. Μπράβο!!!